Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek arabası yardım...

voguefash

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
19
5
Selam kızlar,
Bu aralar bebek arabası araştırmasına girdim ama kafam çorba oldu resmen. Travel sistem düşünüyorum ama çok ağır oldukları için gözüm korkuyor. Ondan vazgeçsem, bu seferde ana kucağı olsun istiyorum o da hafif modellerde yok. Geçenlerde Ebebek mağazasına gittim inceleme için orada ki görevli artık Kraft modellerini kaldırdıklarını söyledi ve bizi uyardı. Kraftın bir modelinde alüminyum kasa diye söyledikleri kasa çeliktenmiş ve bir gün yolda kırılınca bebek içinden düşüp yaralanmış :110: bu yüzden o markaya bakmıyorum artık. Casual ürünleriyle ilgileniyorum açıkçası ama sizinde hafif, kullanışlı ve uygun fiyatlarda bebek arabası önerileriniz olursa çok sevinirim...

Slm, benimde bu konuda kafam karışık. Casual cadillac güzel. Ama arkadaşlar hafif bişeyler al diyorlar. Chicco light way i çok kullanışlı diye övüyorlar. Kanz breman da hem uygun hemde komple çıkarılıp yıkanıyor. Bakalım ne alcaz :)

Bu konuda yalnız değilsin inan.
Travel sistem almaktan vazgeçtim ben de, aracı ağırlaştırmasından dolayı.
Oto koltuğunu alıcam, bebek arabasını da ayrıyeten alıcam sanırım.
Tek dikkat ettiğim sağlam olsun 2. ve olursa 3. bebeğime de kullanmak istiyorum. Çift yönlü kullanmayı da istiyorum, kolay açılıp kapansın, 1 kere alınca 3 yaşına kadar filan kullanayım istiyorum. Şartlar bunlar olunca fiyatlar da bi uçukluyor. Direk baston araba da almak istemiyorum ilk aylar tam yatması lazım vs.vs.
Bi araba belirledim kafamda ama kesinleştirmedim bakalım nolcak...

Selam kızlar,
Bu aralar bebek arabası araştırmasına girdim ama kafam çorba oldu resmen. Travel sistem düşünüyorum ama çok ağır oldukları için gözüm korkuyor. Ondan vazgeçsem, bu seferde ana kucağı olsun istiyorum o da hafif modellerde yok. Geçenlerde Ebebek mağazasına gittim inceleme için orada ki görevli artık Kraft modellerini kaldırdıklarını söyledi ve bizi uyardı. Kraftın bir modelinde alüminyum kasa diye söyledikleri kasa çeliktenmiş ve bir gün yolda kırılınca bebek içinden düşüp yaralanmış :110: bu yüzden o markaya bakmıyorum artık. Casual ürünleriyle ilgileniyorum açıkçası ama sizinde hafif, kullanışlı ve uygun fiyatlarda bebek arabası önerileriniz olursa çok sevinirim...

Geçen yıl aynı araştırmalrı bende yaptım defalarca gidip birsürü model denedim sonunda hem istediğim gibi hemde gayrt indirimli satın aldım
Kanz panzer travel hepsiburadadan satın aldım 600 liraya kızım 7 aylık 40 ından beri geziypruz hala ama kucağını kullanıyorum tek başıma sırt çantası puset ve araba iskeletini taşıyıp açop kapatabiliyorum tavsiye ederim

Ben de kanz ürünlerini araştırdım ve çok beğendim. Kanz Bremen hoşuma gitmişti. Hem uygun fiyatı, hemde geniş ve tek parça oluşu güzel. Bide tentesinin tam kapanıyor oluşu on numara. Panzer i araştırayım. Tavsiyeniz için teşekkürler.

kızlar biz bebe comfort mıamı aldık.tavsiye ederim.hafif ve 2.bir arabaya ihtiyacınız olmuyor

Bebek arabamızı satıyoruz 7 ay kullandık kraft twist air çok kullanışlı arabamın bagajı na sığdıramadığım için satıyoruz hiç bir hasarı yok

baby2go nun pinna delux arabasını aldım inanılmaz hafif ve kullanışlı..
iyiki travel sistem almamışım diyorum..
kendim hem bebeği hemde arabasını çok rahat taşıyorum..
tek sıkıntı tekerlekleri küçük..
onun dışında tavsiye ederim

Arkadaşlar merhaba. Travel sistem bebek arabalarından almayı düşünüyoruz fakat belli bir zaman sonra onların kullanışlı olmadığı baston modellere geçmek gerektiği ile ilgili duyumlar aldık. Araştırmalarımıza göre quinny ve mamas papas modelleri de ağırlık ve açma kapama bakımından baston modellere yakın. Sorum şu: sizce quinny veya mamas papas modellerinden birini alsak baston modellerden almamıza gerek kalır mı? Bu iki modelden kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Merhabalar

İlk baston bebek arabamızı alalı tam 3 ay oldu ve sizlere bu 3 aylık deneyimlerimizi paylaşmak istiyorum. Evet tam 3 ay oldu arabamızı alalı ve almadan önce okadar çok araştırmalar içerisine girdikki anlatamam. Eşim çok araştırmacı ve bu konuda onun üstüne tanımam :) araba almaya karar verdiğimiz zaman ocak gibiydi ve biz arabamızı aldığımızda mart ayı idi tam 3 ay lık araştırma sürecimiz oldu. Evet biraz fazla araştırmacıyız belkide ama doğru bir kara vermek zorundasınız çünkü 2 ve 3 üncü çocuğunuzu düşünüyorsanız kesinlikle çok iyi araştırılması ve doğru karar verilmesi gerekiyor. Hem çocuk sağlığı açısından hemde kullanım açısından bu çok ama çok önemli bizlerde bunun bilincinde olarak hep çocuk sağlığımızı hep ön planda tutarız. Evet gelelim ilk baston bebek arabamıza eşim bize bir kaç alternatif sunmuştu ve baston bebek arabasında aradığımız en önemli özellik çocuk sağlığı idi ve bize bu konuda sadece bir marka sağlıyordu. Sonunda almaya karar verdik. Kiddy City'n Move Baston Puset evet markamız kiddy internet üzerinden alacaktık fakat tereddütlerimiz vardı. Görmeden nasıl alırız diye ve internet üzerinden mail atarak bazı kafamıza takılan soruların cevaplarını bulduk ve olumlu yorumlarından sonra siparişimizi verdik kiddy ailesi gerçekten çok ilgili ler bu konuda bir kez daha teşekkür ediyorum.

Gelelim Kiddy City'n Move Baston bebek arabamıza ilk deneyimlerimizi paylaşmak istiyorum.

İlk kutumuzu açtığımızda asaf eymen ile birlikte heycanlı bir şekilde açtık ve kurulumunu birlilkte yaptık diyebilirim
smile.png
ilk gözlemlerimiz malzeme kalitesi ve kumaşı renk olarak sarı renk seçmiştik oğlumuza sarı çok yakışıyordu ve bebek arabasıda sarı olsun dedik ve iyiki sarı renk seçmişiz ikisi çok uyumlu oldular. Hemen test sürüşlerimize hızlıca başladık Kendimizi hemen dışarı attık ve asaf eymenin naraları ile gezintimize devam ettik sürmesi çok rahat ve diğer markalardan 1 tık daha önde diyebilirim testimiz bittikten sonra evimize döndün ön barının sökülüp takılabilir olması size çok kolaylıklar sağlıyor ve burda bizi en çok cezveden özelliği baston bebek arabamızın ayakta durma özelliği biz okadar bebek arabası baktık malesef böyle bir özellik hiç birisinde yok yer kaplamadan rahatça evinize kilerinizde saklıyabiliyorsunuz. Dolmuş yada otobüslerde ayakta durma özellği sayesinde çok rahat ettik bir kez daha doğru bir kara veriğinizi anlıyorsunuz.Tentemiz tam kapanır olması üst kısmında bebeğinizi kontrol için şeffaf olması çok iyi düşünülmüş alt taşıma sepetimiz fermuarlı olması taşıma esnasında dışarıya bir şey düşmesini önlüyor. Biberonluğumuzun olması elinizin altında hemen ulaşabiliyorsunuz. Tam yatar pozisyon ve dikliği tam istediğimiz gibiydi ve oturur pozisyonda olması çocuk sağlığı açısından çok ama çok önemli bizim her türlü beklentilerimizi karşılıyordu.

Sonuç olarak özellikleri saymakla bitmiyor.Kiddy City'n Move Baston bebek arabamızı iyiki almışız ve almak isteyen herkeze gözü kapalı almalarını tavsiye ediyoruz.

Selamlar kızlar benimde kafa almak bullak bugün e Bebek mağazasına baktık Bebek arabalarına bende casual cadillac air ler hoşuma gitti onlardan düşünüyorum tabi bakalım neye karar vericem

Bu konuda yalnız değilsin inan.
Travel sistem almaktan vazgeçtim ben de, aracı ağırlaştırmasından dolayı.
Oto koltuğunu alıcam, bebek arabasını da ayrıyeten alıcam sanırım.
Tek dikkat ettiğim sağlam olsun 2. ve olursa 3. bebeğime de kullanmak istiyorum. Çift yönlü kullanmayı da istiyorum, kolay açılıp kapansın, 1 kere alınca 3 yaşına kadar filan kullanayım istiyorum. Şartlar bunlar olunca fiyatlar da bi uçukluyor. Direk baston araba da almak istemiyorum ilk aylar tam yatması lazım vs.vs.
Bi araba belirledim kafamda ama kesinleştirmedim bakalım nolcak...

Ben de sizinle aynı düşünceleri taşıyorum. Uzun zaman geçmiş ama ne aldınız? Memnun musunuz? Benim gönlüm travel sistemden yana ama ya kullanamazsam diyorum....

Arkadaşlar merhaba,
daha önce yoyko marka bir bebek arabası duydunuz mu? Görünüş olarak çok güzel, satıcı sitelerden kalitesine dair güzel yorumlar da görüyorum. Siz araştırmalarınızda denk geldiniz mi hiç?

Bebek arabası angarya bana göre lüzumsuz masraf onun yerine kanguru alın kucak kucaga dolaşın, ruhsuz soğuk pusetlere mahkum etmeyin kendinizede eziyet etmeyin derim.

Travel sistem kullanışlı değil, ben de vardı.
Ne arabaya sığıyor ne de bir yere giderken kolaylık sağlıyor.
Ve ana kucağı da o kadar uzun süre kullanılmıyor bilginiz olsun.

X