How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek arabası yardım....

ne demek canım ben de tsk ederim cok güzel bi model ama biraz pahalı ben daha uygun bi model arıyorum sence benim söylediğim model nasıl

tekerlerini begenmedim, yani bana göre degil, cift tekerliler cok kullanisli, istedigin gibi dönüyor araba... ama tabii sizin icin uygun fiyattaysa alin derim... Türkiyede fiyatlar nasil bilmiyorum ama burda en dandigi 300 den basliyo... 1000 euro'ya kadar yolu var, cüs o kadar da degil yani :D zaten kalite bakimindan 100% iyi olani yokmus, Almanya'nin ünlü bir ürün test eden firmasi bi kac markayi test etmis, en iyi not 3 olmus, digerleri hep 3 ün altinda, yani ne alirsan al 100% iyi degil...

haklısın canım saol yine de yardımın için..hala tam karar verebilmiş deilim...:(((((

arkadaşlar bende araba konusunda cok araştırdım ve sonunda pierre cardin enigma modelınden aldım ,cok hafif bir araba,tek elle kapanıyor ama her acılmasında mekanızması takılıyor cok zor acılıyor,ayrıca cok hafif oldugu için yarım cmlik mesafeden bile yukarı kalkmıyor,altından çekıp kaldırmak zorunda kalıyorum,tüm gücümü verip kaldırmaya çalısıncada cok zorlanıyo,kırılacak gibi oluyo,valla her çarşıya cıkısımda sinir bir vaziyette geri dönüyorum,yeni bir araba almayı düşünüyorum,araba almadan önce mutlaka kullanan kişilere sorun derim..

yaa ben de pier cardin eniğma almaya karar vermiştim tam baska kullanan var mı bumodeli.....

Ben kraft energy aldım
hafif baston tipi ana kucagida var
istersen oturma sasesininncikarilip ana kucağı iskeletine takılıyor beni bu cezbetti ama simdimcift yönlü olmadı için düşündürüyor beni gerçi tentesi komple iniyor önüne kadar ama

Canım benim bebeğimde 1,5 aylık. Bende alırken araştırdım. Dikkat edilmesi gereken konular;
1. Çift yönlü kullanım -hem bebeği görebilmek için hem de rüzgar ve yağmura karşı korunabilmek için
2. Dört tekerin de dönebilir olması
3. Hafif olması - Biz annelerin tek başımıza kullanabilmemiz için
4. Baston tip olması - Az yer kaplaması
5. Sırt kısmı yatabiliyor olmalı - Çocuk bebek arabasında yatarak uyuyabilmeli.

Biz bu özelliklerin yanı sıra travel sistem tercih ettik. Yani bebek arabasına anakucağı monte edilebilmesini istedik.

Sonuçta piyasada 2 marka bulduk. Biri Chicco diğeride Pierrre Cardin. Bunlardan Chicconun malzemesi demir, PC ninki ise aliminyumdu ve doğal olarak daha hafifti.. Chicconun fiyatı 1 milyar civarıyken PC 400 milyon küsürdü sanırım.Ayrıca PC baston olarak ikiye değil dörde katlanabildiği için çok daha kullanışlı geldi bize ve PC aldık. Şimdilik 1,5 aydır evin içinde anakucağı ile monteli kullanıyoruz. Henüz hiçbir şikayetimiz yok. Ayrıca 2 yıl garantili. Sanırım tek dezavantajı ilerde darlığı olacak. Diğer bebek arabalarını bilmiyorum, belki genişklikleri aynıdır ama sanki PC biraz dar geldi. Ama buna rağmen PC travel sistemi herkese tavsiye ederim.

BEN DE pierre cardin enigma almaya karar verdim ama bulundugum yerde piyasa fiyatının üzerinde fiyatlar ..insallah biraz daha uygun fiyata bulursam alacam..

kızlar pusete çok para vermemek lazım. daha sonra ağır geldiği için bebekler 6 ayı doldurunca baston puset almak zorunda kalınıyor zaten. maxi cosi, quinny falan güzel ama ağır. idareten hafifi bir puset alıp büyüyünce baston almak en mantıklısı zaten chicco nun bastonu da uygun fiyatlı 134 falan. geçen joker mağazadın 1 milyar 600 e puset aldılar acıdım vallahi. bir de 10 kilo civarı ağırlığı arabaya koymak bile zor .

Baston tipler çift yönlü oluyo
benim aldım arabaya yeni çıktı dediler okuyorum pek Nadir duydumnadinj acaba neden tercih edilmedi
hazır yeninalkisken değiştirme şansım var arkadaslar ne dusunuyosunuz

kesinlikle çift yönlü olsun.

biz "KANZ" almıştık. çift yönlü ve tamemen

arkasının yatması lazım.uyuduğu zaman çok iyi oluyor...

ben sonunda aldım araba pierre acrdin enigma şimdilik evin içinde turluyoruz tamamen yatması cok iyi oldu evde ben nereye o da peşimde:))))) bi arkadas bizden daha uygun fiyata almıs duyunca üzüldüm :))) daha trafiğe cıkmadık ama umarım bebeğim rahat eder tek cezbeden tarafı çift yönlü olması ve cok hafif olması:.)))

pr012338max1.jpg

Back