Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pierre cardin enigma veya enfanst modeli dünyanın en kullanışlı ve en hafif bebek arabası seçilmiştir ,tam kapanır tentesi var ve bebek uyuduğunda veya rüzgarlı havalarda tam kapanıp bebeği dış etkenlerden korur..piyasadaki arabalar 9-12 kg ağırlığında fakat pierre cardin enigma veya enfanst 6.5 kg ağırlığında ,bir elinizde bebek bir elinizde araba omuzunuzda çanta ,çok rahat merdiven inip çıkabilirsiniz ,çok yer kaplamaz ,sadece bu arabada olan bir diğer özellik iki kez katlanarak omuza asma aparatı ile omuzda taşınabilir ,fiyatı da 300 civari olmalı sanırım ..ben travel set olarak aldım ,450 tl idi ,siz tek araba almayı düşünüyorsanız 250-300 civarina alabilirsiniz ..
ben çok memnumum ,gören tüm arkadaşlarım aldıkları arabalara pişman oldular benimkini görünce ,keşke bizde bundan alsaymışız dediler ..bebek büyüdüğünde baston puset almanıza da gerek yok ,bu araba aynı zamanda baston olarakta kullanılaniliyor ..çift yönlü kullanıma sahiptir aynı zamanda..
bir araştırın netten ,eminim sende memnun kalacaksın ..
Kiraz Bebevirüs>>virüsBebek Arabalarıvirüs>>virüsTravel Sistem Bebek Arabaları
ben bu modeli çok begendım ama kullanan birilerinin de onayına ihtiyacım var. parama yazık olsun istemiyorum.