How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek arabası yardım....

seldus

♥ ♥ küçük paşam ♥ ♥
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
2.982
1
641
Zonguldak
belki daha önce bi çok kişi bu konuda yardım istemiştir ama ben de istiyoruuummm..tecrübeliler lütfen fikirlerinizi baylasın..

oglusuma araba alacam ama bi türlü kararveremedim hangisi kullnıslı özellikleri nasıl omalı bilememdim..yardımcı olursanız sevinirim..:lepi:

merhabalar, biz bugun hic planlamamıskken bebek arabamızı aldık.. internette cok uzun sure arastırmıstım ben, en onemlı ozellık bebegın ılk 4-5 ay kadar surenı goren pozısyonda gıdebılmesı, yanı cıft yonlu arabalar, 2. ozellık olarak hafıf olması.. biz kraft'ın twist adında bir modeli var onu gorduk bugun ve ozellikleri acısından fiyatı cok uygun oldugu ıcın aldık.. cok guzel bir araba..nette bilgilerini arastırabılırsınız.
Kraft Twist Travel Sistem Bebek Arabası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

bende almayı düşünüyorum ama baya pahalı
geldi 800 .
ben 200 civarı bişey düşünüyorum

travel set istiyorsan canım 400 - 500 civari. ama sadece puset istersen 300 de bulursun.

Kraft Puset Çift Yönlü Atlanta modeli çok satılan bir modeldir 229 tl fiyatı. ama araba koltuğu yok.

pierre cardin enigma veya enfanst modeli dünyanın en kullanışlı ve en hafif bebek arabası seçilmiştir ,tam kapanır tentesi var ve bebek uyuduğunda veya rüzgarlı havalarda tam kapanıp bebeği dış etkenlerden korur..piyasadaki arabalar 9-12 kg ağırlığında fakat pierre cardin enigma veya enfanst 6.5 kg ağırlığında ,bir elinizde bebek bir elinizde araba omuzunuzda çanta ,çok rahat merdiven inip çıkabilirsiniz ,çok yer kaplamaz ,sadece bu arabada olan bir diğer özellik iki kez katlanarak omuza asma aparatı ile omuzda taşınabilir ,fiyatı da 300 civari olmalı sanırım ..ben travel set olarak aldım ,450 tl idi ,siz tek araba almayı düşünüyorsanız 250-300 civarina alabilirsiniz ..
ben çok memnumum ,gören tüm arkadaşlarım aldıkları arabalara pişman oldular benimkini görünce ,keşke bizde bundan alsaymışız dediler ..bebek büyüdüğünde baston puset almanıza da gerek yok ,bu araba aynı zamanda baston olarakta kullanılaniliyor ..çift yönlü kullanıma sahiptir aynı zamanda..
bir araştırın netten ,eminim sende memnun kalacaksın ..

KRAFT STAR bebek arabası kulanıyoruz canım. tek elle açılıp kapanabiliyor. 7 kilo ağırlığında.fiyatı 230-250 tl arasında değişiyor. üç tekerlekli bir model arıyorsan tavsiye ederim.
mkra924161.jpg

pierre cardin enigma veya enfanst modeli dünyanın en kullanışlı ve en hafif bebek arabası seçilmiştir ,tam kapanır tentesi var ve bebek uyuduğunda veya rüzgarlı havalarda tam kapanıp bebeği dış etkenlerden korur..piyasadaki arabalar 9-12 kg ağırlığında fakat pierre cardin enigma veya enfanst 6.5 kg ağırlığında ,bir elinizde bebek bir elinizde araba omuzunuzda çanta ,çok rahat merdiven inip çıkabilirsiniz ,çok yer kaplamaz ,sadece bu arabada olan bir diğer özellik iki kez katlanarak omuza asma aparatı ile omuzda taşınabilir ,fiyatı da 300 civari olmalı sanırım ..ben travel set olarak aldım ,450 tl idi ,siz tek araba almayı düşünüyorsanız 250-300 civarina alabilirsiniz ..
ben çok memnumum ,gören tüm arkadaşlarım aldıkları arabalara pişman oldular benimkini görünce ,keşke bizde bundan alsaymışız dediler ..bebek büyüdüğünde baston puset almanıza da gerek yok ,bu araba aynı zamanda baston olarakta kullanılaniliyor ..çift yönlü kullanıma sahiptir aynı zamanda..
bir araştırın netten ,eminim sende memnun kalacaksın ..

ben çift yönlü.önü kapanan hafif ve 250 civarı bişey arıyorum bende krafta atlanta ve bunun pierre cardin alüminyumlar arasında kararsız kaldım.atlanta güzel ama 9 kilo olması ve 15 kilo taşıma kapasitesi olması benim için dezavantaj.pierre cardin için ise iç kısmı dar diyorlar ve biraz piyatı krafta göre pahalı.bide bi kaç çeşidi var anlayamadım.demiride yamuluyor çabuk diyorlar doğrumu

kıslar yardımlarınız için tsk ederim...bizde maxima marka bi araba begendik hem fiyatı uygun geldi hem de özellikleri..kullanan var mı acaba bunu..ya da siz nasıl buldınuz..sizce güzelmi:)))

oyunpegma10m301s2.jpg

Modern alüminyum şase
Tek el ile koldan katlanma
Ayarlanabilir kol boyu yüksekliği
Ergonomik kol
Lüks kumaş
çift yönlü kullanılabilen oturma ünitesi
Yatabilen sırt kısmı
Koltuk ünitesi çıkıp portbebe şeklinde taşınabilir
Üzerine oto koltuğu takılabilir
Adaptörleriyle birlikte seyahat sistemine dönüşür
Geniş sepet
Tentede yan pencereler
Fermuarlı yağmurluk
Lüks eva tekerlekler
Kolay katlanma
EN-1888 Avrupa güvenlik belgeli

bence çift yönlü olmasına dikkat et derim..
bebeği hem rüzgara,güneşe,yağmura vs. göre ayarlıyabiliyorsun yönünü..
hemde dilersen seni izliyerek dilersende dışarıyı izlemesini sağlıyabiliyorsun..
bebeğimin ilk zamanlarında çift yönlü çok işime yaradı ki halada kendime doğru kullanırız arabamızı.
bizimkide kraft marka 400 e almıştım (sanırım) ancak biraz ağır ama çok hoş kızımın çok rahat ettiğine eminim.
benim puset konusunda tek önem verdiğim çift yönlü olması...
güle güle büyüt bebeğini..

biz pierre cardin 2010 travel set aldık.çok memnunum.hem hafif hem kullanışlı.440 ytl ye 5 taksitle aldım. az yer kplıyor. sırtta taşınıyor. ana kucağıda misafirliğe gidince yada sofrada bebeğimi yanıma getirmeme sallamaya filan yarıyor. tavsiye derim

babyartikel.de/medias/sys_master/media/unsere_marken/esprit/esprit_flash_sunshine-girl_liegebuggy.jpg

pusetimiz bu, üstüne de
images.mytoys.com/intershoproot/eCS/Store/de/images/184/38/1843871-n.jpg
bu oturtturuluyor, ben cok memnunun özellikle tekerleri cok raht
linklerin önüne http
yazarsaniz acilir... mesajlarimda link kullanma hakkim yokmus :(

300 euro verdik arabaya...

Back