bebek arabası tercihi?

gelinn

Aşk...
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
2.941
2.104
kızlar merhaba;
bebeğinize hangi arabayı tercih ettiniz?daha doğrusu ben iki model arasında kararsız kaldım.biri kraft eco twıst,diğeri casual cadillac air comfort.biri alman biri ispanyol markası.cadillac air comfort türkiyeye haziranın başında gelmiş o nedenle pek yorum bulamadım.ancak bugün tam eco twist e karar vermişken bir bebek mağazasındaki tezgahtar aklımı çok karıştırdı.Eco twist kolay bozulur mekanizması yerinden oynar vs. gibi olumsuz yorumlar yaptı ve ısrarla casual olan ürünü tavsiye etti.sizin bu konudaki görüşleriniz nedir?şimdiden çok teşekkürler.

Senini icin en onemli olan ne benim icin on surustu bebegimi gormek ve istediğimde de cift tarafli kullanabilmek agirligi onemli degilde mesela benim icin yada nasil kapandigi bebegim rahat etsin ben cukurlu yollarda bile rahat sureyim dedim sadece

Kesinlikle casual cadillac puseti cikartmafan kapaniyor fazla yer kaplamiyor twist donen aksaminda bozulmular oluyormus bende ikinci el casual cadillac ariyorum istanbuldan satmayi dusunen varmi

Ben wei-b gloria 1011 aldim
Alman markasi cok memnunum kraft ozman 1.150 civariydi ben wei-b yi 750 ye almistim travel sistem puset ayrica diger yatak kismi iki parcasi mevcut kullanimida kolay arabaya binerken demiri katlayip bagaja atyrm pusetiyle arabaya koyuyorm inerken arabann demirni cikarip pyseti ustne takip gdiyrm cok kullansli tavsye ederm

Ben de casual cadillac kullanıyorum hem çok hafif hem çok kolay kapanıp açılıyor,yer kaplamıyor,çift taraflı kullanabiliyorsun,sürmesi çok rahat..aklıma gelen ilk olumlu özelliklerini yazdım.çok memnunum tavsiye ederim

2.el casual cadillac ariyodum istdan tercihen siyah satmayi dusunuyormusunuz

Allah anali babali buyutsun .. saglikla insallah bende pazartesi sezeryan olucam ins bekliyoruz bebisimizi

Ben de araştırmalarım sonucu casual cadillacta karar kıldım.
kraft twist alan arkadaşım da aksam sornundan bahsetti ve özellikleri aynı krafta fazladan para vermeye gerek yok dedi.

casual indirime girsin diye bekliyorum. fakat air olanı almayacağım ben lastikleri kendimiz şişirecekmişiz sürekli onunla uğraşamam dedim ben.

Twistin portbebesi cikmadan kapanmiyor yani minibus taksi kullananlara uygun degil cadillac pusetle kapandigi halde twist kadsr alan kaplamiyor internette o kadar cok video izledimki en mantikli araba bu travel sistemde

Kesinlikle britax römar 1000liraaya kardeşim hediye almıştı şuandada 1200 biz kampanyadan almıştık.

Casual cadillac aldık. Hiç aklımda olmayan bir arabaydi dün iyice inceledik ve cok beğendim. Ayrıca çok hafif. E bebek te ve burada da en çok tavsiye edilen araba. Sağlıkla kullanırız inşallah

Casual cadillac aldık. Hiç aklımda olmayan bir arabaydi dün iyice inceledik ve cok beğendim. Ayrıca çok hafif. E bebek te ve burada da en çok tavsiye edilen araba. Sağlıkla kullanırız inşallah
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Bende alacağım ama indirim peşindeyim siz nereden ne kadara aldınız acaba?

Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Bende alacağım ama indirim peşindeyim siz nereden ne kadara aldınız acaba?
Ben elazig dayım suan da İstanbul da dönüp dolaşıp elazig dan aldım 880 tl ya. Dün alırken bile internette ki fiyatlara baktığımız da en uygun fiyatti. Zaten alırken bugünden itibaren de zamlanacagini soylemislerdi. Sanırım artık indirim biraz zor olacak. Şu gümrük vergisi zammı herkesi mahvetti internette mağazalara göre daha uygun bulabilirsiniz belki

Evet o zam mahvetti maalesef.
Çok teşekkür ederim Sağolun.

Rica ederim. E bebek te de suan 1000 tl inşallah bulursunuz. Allah olmayana yardım etsin.

Amin inşallah. Cidden düşününce ciddi rakam nerdeyse 1 aylık maaş.
ne güzel ucuzdu ve indirimleri oluyordu bende ilk mağazaları dolaşayım belki pazarlıkla daha uyguna satan yer bulabilirim.
Güle güle kullanın inşallah siz de.

Teşekkür ederim. Inşallah güzel günlerde kullanırız.
Resmen dün almasaydik bugün 200 tl gibi bir zarar oluyordu o 200 tl ile kalan eksikler tamamlanır. Inşallah bulursunuz şahsi mağazalar fiyatta daha esnek olur sanırım. Benim aldigim da şahsi mağaza. Eğer bulamazsanız size iletisim numarasi verebilirim.küçük bir mağaza değil kendi bayilikleri var. Yardımcı olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…