Ben de casual cadillac kullanıyorum hem çok hafif hem çok kolay kapanıp açılıyor,yer kaplamıyor,çift taraflı kullanabiliyorsun,sürmesi çok rahat..aklıma gelen ilk olumlu özelliklerini yazdım.çok memnunum tavsiye ederim
Canım daha bebeğim 45 günlük yani arabayla önümüzde uzun seneler var:)2.el casual cadillac ariyodum istdan tercihen siyah satmayi dusunuyormusunuz
Darısı sana inşaallah,sağ sağlim gelsin bebiş annesinin kucağına:)Allah anali babali buyutsun .. saglikla insallah bende pazartesi sezeryan olucam ins bekliyoruz bebisimizi
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Casual cadillac aldık. Hiç aklımda olmayan bir arabaydi dün iyice inceledik ve cok beğendim. Ayrıca çok hafif. E bebek te ve burada da en çok tavsiye edilen araba. Sağlıkla kullanırız inşallah
Ben elazig dayım suan da İstanbul da dönüp dolaşıp elazig dan aldım 880 tl ya. Dün alırken bile internette ki fiyatlara baktığımız da en uygun fiyatti. Zaten alırken bugünden itibaren de zamlanacagini soylemislerdi. Sanırım artık indirim biraz zor olacak. Şu gümrük vergisi zammı herkesi mahvettiHayırlı olsun güle güle kullanın.
Bende alacağım ama indirim peşindeyim siz nereden ne kadara aldınız acaba?
Evet o zam mahvetti maalesef.Ben elazig dayım suan da İstanbul da dönüp dolaşıp elazig dan aldım 880 tl ya. Dün alırken bile internette ki fiyatlara baktığımız da en uygun fiyatti. Zaten alırken bugünden itibaren de zamlanacagini soylemislerdi. Sanırım artık indirim biraz zor olacak. Şu gümrük vergisi zammı herkesi mahvettiinternette mağazalara göre daha uygun bulabilirsiniz belki
Rica ederim. E bebek te de suan 1000 tl inşallah bulursunuz. Allah olmayana yardım etsin.Evet o zam mahvetti maalesef.
Çok teşekkür ederim Sağolun.
Rica ederim. E bebek te de suan 1000 tl inşallah bulursunuz. Allah olmayana yardım etsin.
Teşekkür ederim. Inşallah güzel günlerde kullanırız.Amin inşallah. Cidden düşününce ciddi rakam nerdeyse 1 aylık maaş.
ne güzel ucuzdu ve indirimleri oluyordu bende ilk mağazaları dolaşayım belki pazarlıkla daha uyguna satan yer bulabilirim.
Güle güle kullanın inşallah siz de.