Doğuma Hazırlık hangi bebek arabası???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Soğuk memleket suan -1° bastonlara ayak örtüsü olmuyor ve tam yatmıyor
Tatlım chicconunki tam yatıyor ve uyku tulumu tarzı bir aparatı var ona girdirirsen bebeği tamamı örtülüyor arabayla beraber geliyo o bebeğin 5 aylık olmuş zaten işini görür fazla paralara hele o ağır arabalara hiç gerek yok biraz daha büyüyünce taşınmaz oluyolar diğer bastonlarda da tam yatan vardır ikinci el de sahibinden.comda falan bakabilirsin

Baktım da siz hep 1000 küsürlerden bahsediyorsunuz utandım kendimden. ben en fazla 300 tl verebilirim :KK43: ve aylardır araştırıyorum eşim 250 300 arası al dedi bebeğim 5 aylık olacak hala alamadım çok içerliyorum :KK43: çok şanslısınız

İnternette uygun fiyata markalar var, kullanıcı yorumlarına bakarak alabilirsiniz bence, bu başlığa girene kadar ben de bebek arabalarının 1000 civarında olabileceğini bilmiyordum. Girdim malum her seyin olduğu siteden baktım, sizin dediğiniz gibi fiyatlar.

Yalnız air modelinde tam yatabilen ana kucağı var ki bu modeli diğerlerinden ayıran ve tercih sebebi olacak yegane şey bu bence. Ben de bebeğim olduktan sonra Esas ihtiyacımızın ne olduğunu belirledikten sonra bakmıştım arabalara. Ben pierre cardin twist aldım çünkü ilk bebeğim ve inşallah ileride de kızımın kardeşi olmasını istediğim için daha uzun yıllar kullanacağım, bir tık daha kaliteli ve sağlam buldum pierre cardini. Yalnız elimde bu seçenek olmasaydı kesinlikle casual cadillac air modelini alırdım:KK66:

casual cadiilac aldık biz de yeni..ana kucağı tümden yatıyor..ankara fulla dan ..

Ablam casual quantum aldı çok memnun kaldı. Bende aynısından aldım daha bebişimize 2 ay var umarim bizde memnun kalirız

Cihicco urban düşünüyordum ama.kraft twist lrx aldık oturma ünitesi ni çıkarmadan kolundan öne ve arkaya dönmesi şişme teker olması bizim karar vermemizi sağladı inşallah kullanırken de memnun kaliriz

X