Bu özelliklerde bilinen marka olarak Liteway'i öneririm. Yukarıda da yazmıştım. Diğer travel setler hem ağır,hem hantal,hem çok yer kaplıyor hemde bebek içinde oturamıyor biraz büyüyünce. İlk bebeğime almıştım en büyük pişmanlığım oldu. Üstüne 2 baston puset daha aldım. Şimdi Chicco liteway aldım anakucağı ile,kırılmazsa büyüyene kadar rahatça kullanabileceğim.
Stokke'ye bende baktım ama ağır hantal bir araba. Ayrıca maksimum 2 yaşına kadar kullanabilirsiniz. Bebeğiniz biraz iri olursa daha erken bile kullanamayabilirsiniz.
İlk bebeğimde bu markayı değil ama buna benzer bir travel set almıştım memnun kalmadım. Çünkü bebek oturmaya başlayınca tam dik durmuyor bu tip arabalar,yarı yatar pozisyonda durmak istemiyorlar,dik oturmak daha cazip geliyor etrafı seyretmek için. Benim kızım asla oturmadı. Son zamanlarda sığmamaya başladı zaten. Yinede siz bilirsiniz tabi ama bastonda almanız gerekecek ayrıca.
Arkadaşlarımdan kim aldıysa hepsi bastona geçti sonradan,bende öyle yaptım çünkü cidden zorluyor bir zaman sonra katlaması,aşırı yer kaplaması ve ağır olması. Bu araba 12 kilo civarındaydı yanılmıyorsam,baya ağır yani.