- 8 Ocak 2012
- 75
- 5
- 48
- Konu Sahibi DUHANEYMEN
merhaba ,mamaroo ve stokke de çok hoş ama benim için biraz pahalı güzel şeyler almışsınız bebeğinize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kanguru var mı elinizde kaliteli şeyler almışsınız kangurunuz varsa satmak ister misiniz ve marka model?
merhaba ,mamaroo ve stokke de çok hoş ama benim için biraz pahalı güzel şeyler almışsınız bebeğinize
Tesekkur ederim daha iyisi bebeğinizin olsun insallah
bu arada stokke gibi bebeği kendi tarafına doğru yani anneye bakacak şekilde tutan arabalar var mı anlatamadım ama :)
Doğru söylüyorsun pek anlamadım ama Stokke tek üründür bu konuda .Çift taraflı kullanılan arabalardan çok var özellikle son zamanlarda cıkan arabaların hepsi cift taraflı. Fakat Stokke gibi bebeği yukarda tutan çift taraflı kullanılan ve bu kalitedeki tek arabadır uçakların yapı malzemelerinden üretilmiştir.. İncelerseniz daha detaylı bilgi bulabilirsiniz.
Doğru söylüyorsun pek anlamadım ama Stokke tek üründür bu konuda .Çift taraflı kullanılan arabalardan çok var özellikle son zamanlarda cıkan arabaların hepsi cift taraflı. Fakat Stokke gibi bebeği yukarda tutan çift taraflı kullanılan ve bu kalitedeki tek arabadır uçakların yapı malzemelerinden üretilmiştir.. İncelerseniz daha detaylı bilgi bulabilirsiniz.
yeni üyeyim mesaj atamıyorum bakabilirim ama nerede görmem lazım bir de yeni anne olucam tam bilemiyorum ne lazım en öncelikli falan bir de siz eskişehirlimisiniz
Evet canım sen bana mail adresini ver oradan yazısalım
bana tiny love 3 in 1 nın fiyatını sormuştun canım... bence elinde mamaro ve kraft dondy zaten varsa bide bu anakucağını alıp hiç masraf yapma boşu boşuna derim