Başta bağlaması karmaşık gözüküyor ama bı iki kere sonra pratiklesiyor. Kangurudan filan daha güvenli inan kaç tur doluyorsun, eğilip kalkarken bebek hiç hareket etmiyor bile içinde. Hafif esnek pamuklu her tür kumaş olur. Ben indirimdeki kumaşlardan rastgele seçtim kestirdim. 5 metre kestirdim evde enini de 60 santimden kestirdimTeşekkür ederim arkadaşım bakayim mutlaka slinge de ama ben korkuyorum ya bağlayamazsam da bisey olursa diye.
Hangi kumaştan ve ne kadar en boy kestirdin peki?
Sağol canim mutlaka alacagim bende, ben cok seviyorum tentene temas olayini o yüzden daha bir heveslendim şimdiBaşta bağlaması karmaşık gözüküyor ama bı iki kere sonra pratiklesiyor. Kangurudan filan daha güvenli inan kaç tur doluyorsun, eğilip kalkarken bebek hiç hareket etmiyor bile içinde. Hafif esnek pamuklu her tür kumaş olur. Ben indirimdeki kumaşlardan rastgele seçtim kestirdim. 5 metre kestirdim evde enini de 60 santimden kestirdim
Hafif ve fazla yer kaplamamsina dikkat ettik. Icone puset oturtulanlardan aldik. Dogmadan aldik iki yasina gidecek hala kullanıyoruz. Bu sene tatile giderken yanimizda goturmeyecegiz, orda bastonlardan aliriz diyoruz. Cok para vermeyin bir yastan sonra oturmak istemiyorlar zaten. Agir olunca tek basina taşıması sürmesi zor oluyor. Biz kizimla bankaya kuafore her yere beraber gittigimiz icin kucuk tekerli araba sectim. Esim calisirken biz rahatca gidip islerimizi hallederdik. Benim aracım jolie muze idi. 2017de 400tl almistik. Gecen yil ayni bebek arabasi 700 tl idi.Merhaba.Doğuma hazırlıklar başladı.(Acemilikten!)bebek arabasını bir türlü seçemiyoruz.Bir ürün beğeniyoruz yorumlarda mutlaka kötüleyen biri oluyor.Önerdiğiniz marka ve ürün seçeneğiniz var mı ? Yardımcı olursanız çok seviniriz.
Ben de sağda solda milletin bebek arabası markasına bakar oldumAynı sorun bende de var. İstediğim bebek arabasını bulamadım bulamıyorum. istediğim özellikler, öncelikle hantal bişi olmasın. Çoğu insan niçin baston arabalara dönüyor? Çünkü kendi bebek arabaları hantal geliyor, taşıması kaldırması sıkıntı. E bebek doğar doğmaz da araba puşetine ihtiyaç var, ilk 6 ay, hatta bebek minikse 8-9 ay kadar onu kullanıyor. Yani direk baston araba da olmaz. ne kadar yatıyor deseler de travel sistemler kadar yatmıyormuş. Bir de hamile kaldığımdan beri gözüm başkalarının bebek arabalarında... Yolda tekerleği çıkan, kaldırıma takılan, dönmeyen tekerlekler ile anneyi zorlayan bişi olsun da istemiyorum. Onun için konforlu olduğu kadar bizim için de konforlu olmalı.
Chicco nun bir modelini beğendim ama hantal geldi.Bir annede görmüştümBence chicco ve prego ya bakın. Modelleri çok güzel ve şimdiye kadar çok eleştiri duymadım
İnceleyeceğim.TeşekkürlerHafif ve fazla yer kaplamamsina dikkat ettik. Icone puset oturtulanlardan aldik. Dogmadan aldik iki yasina gidecek hala kullanıyoruz. Bu sene tatile giderken yanimizda goturmeyecegiz, orda bastonlardan aliriz diyoruz. Cok para vermeyin bir yastan sonra oturmak istemiyorlar zaten. Agir olunca tek basina taşıması sürmesi zor oluyor. Biz kizimla bankaya kuafore her yere beraber gittigimiz icin kucuk tekerli araba sectim. Esim calisirken biz rahatca gidip islerimizi hallederdik. Benim aracım jolie muze idi. 2017de 400tl almistik. Gecen yil ayni bebek arabasi 700 tl idi.
Tek çocuk mu yoksa ikiz mi?Merhaba.Doğuma hazırlıklar başladı.(Acemilikten!)bebek arabasını bir türlü seçemiyoruz.Bir ürün beğeniyoruz yorumlarda mutlaka kötüleyen biri oluyor.Önerdiğiniz marka ve ürün seçeneğiniz var mı ? Yardımcı olursanız çok seviniriz.
Sling’i ben de çok istedim ama bende hem boyun hem de bel fıtığı olduğu için güvenemedim kendime.Küçük bir yerde yaşadığım için sanki her yere arabayla gidecekmişim gibi geliyor.Bu yüzden rahat kullanabileceğim bir araba istiyorum ama daha bulamadımNe sıklıkla kullanacaksin, nerelerde kullanacaksin, kaç yaşına kadar kullanacaksin, hangi mevsimde kullanacaksin? Bunlar hep kişiden kişiye göre değişen seyler. Biz joie aldık uyun fiyatli diye. Ben çok sik kullanacağımı düşünmüyordum o yüzden çok para vermek istemedim. Öyle de oldu. Tek yönlü bı araba üstüne puseti takip kullaniyorsun ilk aylarda. Ama zaten kış bebeği olduğu için hiç ihtiyaç kalmadı iki kere kullandık sadece. Ben hep slingle çıktım dışarı. Şimdi 4 aylık oldu oturmak istemiyor pusetin içinde. Onsuz kullanıyoruz artik. Bana hala sling çok daha pratik geliyor ama eşim arabayı kullanıyor çok rahat olduğunu söylüyor kullanımının.
Tek çocuk olacak inşallahTek çocuk mu yoksa ikiz mi?
Ufak tefek bi kadınsan taşıma açısından ufak tefek makul fiyata birşey al. Bir de şapkalı olsun bahar-yaz gibi doğacaksa polen ve arı fazla oluyo çocuk şişmesin. Ben bebek arabası aramıyorum ama karar vermende söylediklerim yardımcı olur umarım. Bebeğinin sağlıklı ve mutlu olmasını dilerimTek çocuk olacak inşallah
Kraft’ı beğenmiştim ama sanırım hiç kullanan yokTravel sistem çok kullanışlı değil
Tel elle açıp kapama
Sırt kademesi
Araba ağırlığı önemli
Biz chıcco ohlala aldık ben memnunum ama fiyatı çok artmış o kadar vermeyede gerek yok
İnan çoğu zaman binmek bile istemiyorlar
Yorumlarınız için teşekkür ederim.Dediğiniz gibi hafif ve küçük bir şeyler bakıyorum artıkUfak tefek bi kadınsan taşıma açısından ufak tefek makul fiyata birşey al. Bir de şapkalı olsun bahar-yaz gibi doğacaksa polen ve arı fazla oluyo çocuk şişmesin. Ben bebek arabası aramıyorum ama karar vermende söylediklerim yardımcı olur umarım. Bebeğinin sağlıklı ve mutlu olmasını dilerim
Merhaba.Doğuma hazırlıklar başladı.(Acemilikten!)bebek arabasını bir türlü seçemiyoruz.Bir ürün beğeniyoruz yorumlarda mutlaka kötüleyen biri oluyor.Önerdiğiniz marka ve ürün seçeneğiniz var mı ? Yardımcı olursanız çok seviniriz.
Mamas&papas’ı arkadaşım önermişti, onu düşünüyorum ben de, tentesi geniş, tekerlekleri iyi, tam yatış pozisyonu da olduğu için ana kucağı olmadan da kullanılabiliyordu.Merhaba.Doğuma hazırlıklar başladı.(Acemilikten!)bebek arabasını bir türlü seçemiyoruz.Bir ürün beğeniyoruz yorumlarda mutlaka kötüleyen biri oluyor.Önerdiğiniz marka ve ürün seçeneğiniz var mı ? Yardımcı olursanız çok seviniriz.
bugün rüyama maclaren'in baston arabaları girdiBen de sağda solda milletin bebek arabası markasına bakar oldumilk aylarda doktora giderken,sağa sola giderken yardımcı olacak sanıyorum.Bir de alıp yürüyüş yapmak istiyorum.O hafifmiş bunun tekeri iyiymiş derken hala karar veremedik
arkadaşınız mamas papas'ı ne kadar süre kullandı acaba? çünkü benim de internetten araştırdığımda favori arabamdı ama gidip gördüğümde tahminimden ağır geldi. Ha sonradan baston alırım diyen biri için süper arabaMamas&papas’ı arkadaşım önermişti, onu düşünüyorum ben de, tentesi geniş, tekerlekleri iyi, tam yatış pozisyonu da olduğu için ana kucağı olmadan da kullanılabiliyordu.
Arkadaşın kendisinde başka bir marka vardı, kraft olabilir, ama tekerlekleri hep sıkıntılıydı, mamas&papas iyi demişti o nedenle, ama ağırlık konusunu pek bilemiyorum ben de, ağır olabilir evet.arkadaşınız mamas papas'ı ne kadar süre kullandı acaba? çünkü benim de internetten araştırdığımda favori arabamdı ama gidip gördüğümde tahminimden ağır geldi. Ha sonradan baston alırım diyen biri için süper araba
Benim bebeğim ocakta doğacak ve bende doona almayı düşünüyorum fakat ayak korumaligi vb. Şeyler olmadığı için usurmu diye tereddütlerim var bana fikir verir mısınız? Yoksa portbebeli bir model mı bakayımdoona kullandık biz. çok memnun kaldık.
Sağlıkla kavuşun bebeğinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?