Doğuma Hazırlık Bebek arabası seçememek:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Teşekkür ederim arkadaşım bakayim mutlaka slinge de ama ben korkuyorum ya bağlayamazsam da bisey olursa diye.
Hangi kumaştan ve ne kadar en boy kestirdin peki?
Başta bağlaması karmaşık gözüküyor ama bı iki kere sonra pratiklesiyor. Kangurudan filan daha güvenli inan kaç tur doluyorsun, eğilip kalkarken bebek hiç hareket etmiyor bile içinde. Hafif esnek pamuklu her tür kumaş olur. Ben indirimdeki kumaşlardan rastgele seçtim kestirdim. 5 metre kestirdim evde enini de 60 santimden kestirdim

Sağol canim mutlaka alacagim bende, ben cok seviyorum tentene temas olayini o yüzden daha bir heveslendim şimdi

Bence chicco ve prego ya bakın. Modelleri çok güzel ve şimdiye kadar çok eleştiri duymadım

Hafif ve fazla yer kaplamamsina dikkat ettik. Icone puset oturtulanlardan aldik. Dogmadan aldik iki yasina gidecek hala kullanıyoruz. Bu sene tatile giderken yanimizda goturmeyecegiz, orda bastonlardan aliriz diyoruz. Cok para vermeyin bir yastan sonra oturmak istemiyorlar zaten. Agir olunca tek basina taşıması sürmesi zor oluyor. Biz kizimla bankaya kuafore her yere beraber gittigimiz icin kucuk tekerli araba sectim. Esim calisirken biz rahatca gidip islerimizi hallederdik. Benim aracım jolie muze idi. 2017de 400tl almistik. Gecen yil ayni bebek arabasi 700 tl idi.

Ben de sağda solda milletin bebek arabası markasına bakar oldum ilk aylarda doktora giderken,sağa sola giderken yardımcı olacak sanıyorum.Bir de alıp yürüyüş yapmak istiyorum.O hafifmiş bunun tekeri iyiymiş derken hala karar veremedik

Bence chicco ve prego ya bakın. Modelleri çok güzel ve şimdiye kadar çok eleştiri duymadım
Chicco nun bir modelini beğendim ama hantal geldi.Bir annede görmüştüm Prego’nun reklamını çok görüyorum bakalım.Teşekkürler

İnceleyeceğim.Teşekkürler

Tek çocuk mu yoksa ikiz mi?

Sling’i ben de çok istedim ama bende hem boyun hem de bel fıtığı olduğu için güvenemedim kendime.Küçük bir yerde yaşadığım için sanki her yere arabayla gidecekmişim gibi geliyor.Bu yüzden rahat kullanabileceğim bir araba istiyorum ama daha bulamadımTeşekkürler tavsiye için

Tek çocuk olacak inşallah
Ufak tefek bi kadınsan taşıma açısından ufak tefek makul fiyata birşey al. Bir de şapkalı olsun bahar-yaz gibi doğacaksa polen ve arı fazla oluyo çocuk şişmesin. Ben bebek arabası aramıyorum ama karar vermende söylediklerim yardımcı olur umarım. Bebeğinin sağlıklı ve mutlu olmasını dilerim

Kraft’ı beğenmiştim ama sanırım hiç kullanan yokChicco’ya tekrar bakayım.Teşekkürler

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Dediğiniz gibi hafif ve küçük bir şeyler bakıyorum artık

Elele baby allroad kesinlikle öneririm çok güzel çok şık diğerlerine göre daha hafif kaliteli ve kullanışlı düşünebilirsiniz ben yaklaşık 1 ay önce aldım 1700 TL'ye şuan indirimde Instagram'da da bakabilirsiniz sayfası mevcut

Mamas&papas’ı arkadaşım önermişti, onu düşünüyorum ben de, tentesi geniş, tekerlekleri iyi, tam yatış pozisyonu da olduğu için ana kucağı olmadan da kullanılabiliyordu.

bugün rüyama maclaren'in baston arabaları girdi bi araştırıcam bakalım

Mamas&papas’ı arkadaşım önermişti, onu düşünüyorum ben de, tentesi geniş, tekerlekleri iyi, tam yatış pozisyonu da olduğu için ana kucağı olmadan da kullanılabiliyordu.
arkadaşınız mamas papas'ı ne kadar süre kullandı acaba? çünkü benim de internetten araştırdığımda favori arabamdı ama gidip gördüğümde tahminimden ağır geldi. Ha sonradan baston alırım diyen biri için süper araba

Arkadaşın kendisinde başka bir marka vardı, kraft olabilir, ama tekerlekleri hep sıkıntılıydı, mamas&papas iyi demişti o nedenle, ama ağırlık konusunu pek bilemiyorum ben de, ağır olabilir evet.

doona kullandık biz. çok memnun kaldık.
Sağlıkla kavuşun bebeğinize
Benim bebeğim ocakta doğacak ve bende doona almayı düşünüyorum fakat ayak korumaligi vb. Şeyler olmadığı için usurmu diye tereddütlerim var bana fikir verir mısınız? Yoksa portbebeli bir model mı bakayım

Silver cross spirit aldim uzerinede cybex ana kucagi aldim. Baska anakucaklari ile de uyumlu olabiliyor. Sadece jokerlerde var onlarinda internet sayfalarinda yok. Daha sonra baston almak istemiyodum bu hem travel hem baston arasi gibi koca tekerlekli degil tek elle kapanip aciliyor gayet iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…