Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim, umarim en kisa surede bebisinize kavusursunuz...Ürünleriniz çok temiz görünüyor. Bebek düşünüyoruz ama halen gelen giden yok. Hamileliğim netleştiğinde de umarım ürünlerinizle karşılaşırım. Hayırlı satışlar
Kullanim kilavuzunda 6-36 ay bebeklerin kullanimi icin uygundur diye belirtilmis, simdi baktim. Kraft Fun modeliMama sandalyeniz kaç kiloya kadar alıyor acaba?
Canimsin.. senin zaten ilk kizdan kalma vardir aslinda kacirilmayacak olan arabamizdi. Yepyeniydi, cok az kullanmistim ve cok guzeldi. Alan arkadas gule gule kullansinMama sandalyesini daha önce görseydim kaçırmazdım.ne de olsa 10.takımdan tanışıyoruz
Arabimiz var cnm, ikk kızımda mama sandalyesi almamistım.bu da küçük daha ama yeğenim gelmişti,1 yaşında.ablam rahat etsin diye aldık.her yere döküyorduCanimsin.. senin zaten ilk kizdan kalma vardir aslinda kacirilmayacak olan arabamizdi. Yepyeniydi, cok az kullanmistim ve cok guzeldi. Alan arkadas gule gule kullansin
Su anda sehir disindayim, arzu ederseniz bayram sonrasi cekerim fotograflari. Alt acma aparati, donence, yan cep esya unitesini kullanmadigimiz icin kaldirdim, onlar uzerine monte olmadan cekebilirim resimleri. Koydugum fotografin birebir aynisidir merak etmeyin. Donunce mevcut halini de gonderebilirim..Park yatağın kendi resimleri var mı?