bebek arabası önerisi acil

Son düzenleme:

geçmi kaldım bilmiyorum bize hediye geldi bebek arabası chicco nun bir modeli çok ağır ve kullanışsız bir model arabamızın bagajına sığmıyor tavsiye etmem

geçmi kaldım bilmiyorum bize hediye geldi bebek arabası chicco nun bir modeli çok ağır ve kullanışsız bir model arabamızın bagajına sığmıyor tavsiye etmem

nadideiris ve ebrizm çok teşekkürler. Hayır hala almadık bu hafta sonu belki hala annelerin önerilerini bekliyorum

ben kraft matrix kullanıyorum hem kapanışı güzel, hemde hafif ve rahat, kapanışının baston tarzı olması bagaj için ekstra rahatlık bagaj doluysa arabada arka koltuğun önüne yere bile konabilir.
Fiyatıda uygun tavsite ederim.

Stokke Xplory kullanıyorum ben, doğumdan beri kullanıyorum hatta, 6 aydır tek bir sorunumuz olmadı, yükseklik ayarının olması çok rahat bebeğim heryerde bizimle masada oturuyor gibi alçakta kalmıyor, alıp geri bırakırken de bel ağrısı vs gibi bir sıkıntı olmuyor, malum bebekler gittikçe ağırlaşıyorlar... Çift yönlü aynı zamanda... Hareket kabiliyeti süper, tek elle bile kontrol sağlanıyor... Bakmanızı tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…