• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek arabası öneri

TozToprak

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
1.211
27
358
Merhaba kızlar 3 tekerli bebek arabasının avantajı ve dezavantajı neler.3 tekerli arabalar daha hoş modern duruyo.Ama sadece duruşu güzel diyede almak istemiyorum.Sizlerin kullandığı bebek arabalarında memnun oldugunuz yada olmadığınız özellikler neler var

ben Quinny Buzz aldım araba cok sık güzel ama
katlamak fln cok zahmetlı bence cok fazlada yer kaplıyor
tüm parçalar ayrı ayrı 6 aya kadar ana kucagı ,sonra diğer aparat tekerlekler

Biz Graco Mojo aldık 4 tekerlekli, katlaması kolay ve hafif. Ben çok memnunum.3 tekerlikli bebek arabasının sürüşte zor olduğunu duymuştum.

Canım 3 Tekerlekli Güzel Duruyor Ama Türkiyedeyse Tavsiye Etmiyor Kimse Bizim Kaldırımlarda Ve Yollarda Kullanımı Güç Oluyormuş, AVMlerde Çok İyi Oluyormuş Ama Yolda Zorlanıyormuş Kullananlar..

Canım 3 Tekerlekli Güzel Duruyor Ama Türkiyedeyse Tavsiye Etmiyor Kimse Bizim Kaldırımlarda Ve Yollarda Kullanımı Güç Oluyormuş, AVMlerde Çok İyi Oluyormuş Ama Yolda Zorlanıyormuş Kullananlar..

canım kardeşimdede var 3 tekerlekli sürüşü rahat diyo.kardeşimin arkadaşındada 4 tekerlekli olandan varmış sürüşü çok zor hantal yavaş gidiyo diye söylemişti markası ne bilmiyorum ama.iyi bişey değil o zaman arabası.çok gezen tozan biri değilim.oturduğum yerde çok kalabalık kaldırımlı vss.bidaha düşüneyim o zaman..

canım kardeşimdede var 3 tekerlekli sürüşü rahat diyo.kardeşimin arkadaşındada 4 tekerlekli olandan varmış sürüşü çok zor hantal yavaş gidiyo diye söylemişti markası ne bilmiyorum ama.iyi bişey değil o zaman arabası.çok gezen tozan biri değilim.oturduğum yerde çok kalabalık kaldırımlı vss.bidaha düşüneyim o zaman..

Canım yine en güzeli sen al bebeğini mağazalara bak hangisinde rahat ediyorsan onu alırsın senin kullanış şeklinde önemli tabiki..

3 tekerlekliler güzel duruyor ama 4 tekerlekliler daha kullanışlı bence.kraft matrix travel sistem kullanıyorum .çok memnunum ben

Back