- Konu Sahibi Malatyagelini
-
Market alisverisine veya herhangi bir yere dolasmaya gittiginizde, bebegi devamli kucaginizda tasimak sizi yorabilir diye dusunuyorum. Kol cantanizi arabanin altina koyabilirsiniz veya sapina asabilirsiniz bence, ama hem bebek kucakta, hem canta kolda daha zor olabilir.
Ote yandan, bilekleri cok ince ve ust beden gucu cok az biri olarak ben de bebek arabalarini bagajdan nasil cikartacagimi, nasil acip kapayacagimi dusunmuyor degilim.
Aslında haklısınız. Ama market evimin karşısında, telefonla eve hizmetleri de var. Ama illa ki kendim çıkıp dolaşmak isterim belki, sahile falan yürüyüşe çıkarsam, ya da bebeğim hava alsın güneşlensin istersem diye ben de araba iyi olur diye düşünüyorum. Baby2go proton çok çok hoşuma gitmişti, açılıp kapanması çok pratik; ama onda da 6 aydan sonra çocuk sıkışıyor içi dar diyorlar. Karar veremiyorum bir türlü. Diğer beğendiğim arabada katlanınca epey büyük ve ağırdı. Burada yapılan yorumlara göre karar vericem artık. Önereceğiniz bir model olursa yazar mısıınız?
Tabii ki yazarimBen daha 16 haftalik hamileyim, pek de hevesli bir hamile degilim sanirim ki sadece bir kere araba baktim bugune kadar. Markasi Stokke'ydi, hem portbebe, hem araba, cok amacli bir urundu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?