Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek arabası konusunda yardımm lütfenn

esra83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
344
6
116
İzmir
Arkadaşlar kısmetse temmuz annesi olcam..bebek arabası konusunda aklım çok karıştı..tavsiye edebileceğiniz marka modeller varmı???anakucağıda olsun istiyorum ..

gittigidiyor.com adresinde kans diye bir araba beğendim ben...ona bakabilirsin..çok özelliği var ve fiyatıda piyasadan çok uygun

ben kraft fox travel sistem araba kullanıyorum memnunum özelliklerine bakabilirsin internette

kraft atlanta
veya
kraft mille tavsiye ederim
bn mille kullanıyorum çooook memnunum

teşekkür ederim arkadaşlar..bende kraft düşünüorum ama bi yandan hafif bastonlardanmı alsam diorum ama onlarda bebek yatarken yüzünü göremiosun..

çift yönlü al mutlaka daha kullanşlı oluyor güneşe rüzgara karşı

chicco four me
ana kucağını hala kullanıyorum arabada
asıl olan aparatıda iki yönlü kullanılabiliyor

tşekkür ederim chicco four me gerçekten güzel ama fiyat olarak beni aşıyo malesef...

tşekkür ederim chicco four me gerçekten güzel ama fiyat olarak beni aşıyo malesef...

Sunny baby elit 326 modeli kesinlikle tavsiye ederim..

1-Çok hafif aracın kendisi 6,2 kg
2- Çift yönlü kullanabiliyorsun
3-Tentesi pencereli bebeği görebiliyorsun
4-Tentesi tam kapanabiliyor
5-Arabanın dört tekeri de 360 derece dönebiliyor ve süsbansiyonlu (sürüş kayar gibi)
6- Arkası tam yatabilen 3 farklı konumu var.
7-Ön bar portatif çıkabiliyor
8-Emniyet kemeri var ayrıca arabayı katladıktan sonra sırtında taşıyabileceğin omuz askısı var.
9-araç 2 kez katlanıyor ve gerçekten az yer kaplıyor
10-4,5 yaşına kadar kullanabileceğin bi araba, 18 kg taşıyabiliyor.
11-Fiyatı piyasada 280-300 civarı ama ben 220 ye aldım.
12-Renkleri çok güzel.

aa evet bebepi yatırdığın yer 3 yönlü olsun bak çok rahat edersin bizim arabamız öyle tam yatınca ağlıyo kızım dikde oturamıyor daha zaralı bn orta konumda tutuyorum hafif eğik oturur durumda yani oda rahat bizde rahat ediyo :))
arkadaşımın bebeği binmiyor arabasına bu yüzden aklında olsun

maxi cosi taxi kullanıyorum cabriofix anakucağı ile beraber kullanışlı bir araba ama eğer tek başınıza otobüsle ya da dolmuşla bir yerlere gidecekseniz ve çocuğunuz henüz ayakta duramıyorsa kullanmanız mümkün değil çünkü arabayı iki elle açıp kapamak zorundasınız bunun haricinde çok memnunum

çok teşekkür ederim..evet maxi cosi taxi citi yi gördüm birazzda geniş bi araba..bırakın ayakta durmayı henüz bebeğimm doğmadı bilee..kraft matrix trio düşünüorum ama yaz bebeği olcağı için portbebe gereksizmi kalır die düşünüorum

merhabalar bende kraft ın matrix travel sistemini kullanıyorum bebek arabası baston şeklinde kullanımı rahat tek sıkıntısı tek elle katlanmıyor onun dışında ana kucağından da arabadan da çok memnunum.

ben kraft energy travel sistem bebek arabasını kullanıyorum çok memnunum
sadece 5 kilo çok hafif çok rahat ediyorum
gerçekten memunum tavsiye ederim

Selam esra83,

2.el düşünüyorsan ilanımı bir incele istersen. Gerçi pek kullanamadığımız için 2. el de sayılmaz. Fiyat olarak da gayet uygun. Ben bana hediye gelen arabayı kullandığım için satmak istiyorum. Bir incele istersen:

Satıyorum/Alıyorum sayfasında sweettuna ilanı, Kraft marka

bebeğin hayırlı olsun öncelikle
bizim arabamız kraft twist çok çok çok memnunum tavsiye ediyorum çok fonksiyonlu bir araba

Bebe Comfort lola kullanıyorum ve cok memnunum.Kapanması cok kolay ve baston seklinde olduğu için arabada yer kaplamıyor.Sürmeside cok keyifli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…