Bebek İkinci El Bebek arabası konusunda yardım istiyorum

razyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2014
11
1
1
Ankara
beneto ve ya baby max baston bebek arabası kullanan var mı fiyatına göre güzel özellikte gibi geldiler bana almayı düşünüyorum ama kararsızım.kullanan varsa önerilerinizi alabilir miyim lütfen

diamond baston alacaktım vazgeçtim hiç duyulmamış bi marka öneride alamadım ama 5 kg inanılmaz hafif oluşu hala düşündürüyor beni.sen bebek arabası alacam demişsin bence baston bebek arabası al.madem ağır geliyor sendeki tekraradan niye araba alacaksın ki baston arabalar hafif oluyor.maclaren filan çok hafif ama ben çok pahalı bişey düşünmüyorum o yüzden uygun araştırıyorum.babymax kraftın yan ürünüymüş iyi olduğunu düşünüyorum ama kullanan varsa tabiki tecrübelerden yararlanmak iyidir

beneto ve ya baby max baston bebek arabası kullanan var mı fiyatına göre güzel özellikte gibi geldiler bana almayı düşünüyorum ama kararsızım.kullanan varsa önerilerinizi alabilir miyim lütfen

Kesinlikle Beneto yu tavsiye ederim suan kullaniyorum cok memnunum 300tl aldim tentesi cikabiliyor ve tam kapaniyor ayak.korumasi mevcut arka tekerlekleri one gore daha buyuk kullanimi cok kolay kenarlarda koruma pedleri var bebek sarsilsa bile yumusacik korumasi ile güvenli cift yonlu.. Kısacası iyiki almisim ;)
Ana kucagi var ayni marka satiyorum istersen bi bak :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben 2,5 yaşındaki oğlum için hem travel tipi hem de baston bebek arabası kullanıyorum. travel tipi zaten artık çok hantal ve gereksiz geliyor. üstünde pek oturmuyor hep yürümek istiyor. bir tek yorulunca dinlenmek için oturuyor. yani bebek arabası bana yük kalıyor ekstra.

bir de baston pusetimiz oldu. markası bile yok. bir gün istoç'a gittiğimizde yanımızda bebek arabası götürmediğimiz ve bizim ufaklığı zapt edemediğimiz için, rast gele bir dükkana girip 70 tlye hiç bir beklentiye girmeden sırf o gün için işimizi görsün diye aldığımız baston bebek arabasını kac aydır bişey olmadan kullanıyorum. sağlam çıktı ona şaşırıyorum. baston demek zaten pratik olsun hafif olsun demek. bence marka takıntısı yapmadan hangisi işinize geliyorsa onu alın. ben de çok pimpiriklenirim illa kaliteli olsun herşey diye. ama bu çocuk gereçlerindeki bazı şeyler çok kısa kullanıldığı için iş görsün yeter mantığıyla hareket etmek iyi oluyormuş.

teşekkür ederim benetoyu değerlendiriyim ;) anakucağı var onun içinde teşekkür ederim şuan 5 aylık biraz büyüsün oto koltuğu lazım

ben bebek arabası almadım biraz büyüsün baston alayım diye tam yatar baston düşünüyorum birde ilk bebek olduğu için orta halde birşey alsam Allah nasip ederde başka bebek olursa onlara da kullanmak isterim.bazen markası olmasa da iyi çıkıyor biraz şanş. :)

Chicco liteway kullanıyorum ben.trawel alıcaktım ama eşim bunu alalım dedi iykide almısım heryere tek gideniliyorum hafıf çok güzel.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Chicco liteway kullanıyorum ben.trawel alıcaktım ama eşim bunu alalım dedi iykide almısım heryere tek gideniliyorum hafıf çok güzel.

chicco liteway çok öneriliyor isterim ama 500 tl civarı o kadar fiyata şu ara alamam.2. eller var 200 e ama çok içim sinmiyor açıkcası sıfır alsam 200e de güzel modeller var diye düşünüyorum.birde liteway ın üst tentesi tam kapanmıyor tek sıkıntısı o ama siz kullanıyormuşsunuz sizce çok sıkıntılı oluyor mu

chicco liteway çok öneriliyor isterim ama 500 tl civarı o kadar fiyata şu ara alamam.2. eller var 200 e ama çok içim sinmiyor açıkcası sıfır alsam 200e de güzel modeller var diye düşünüyorum.birde liteway ın üst tentesi tam kapanmıyor tek sıkıntısı o ama siz kullanıyormuşsunuz sizce çok sıkıntılı oluyor mu

Hiç sıkıntı yaşamadim ben aldiğimda 319liraydı.kolayca çıkıp yıkanıyor ben defalarca yıkadım ve dedormasyon olmadı.paraşüt kumaşindan yapılıyor

Hiç sıkıntı yaşamadim ben aldiğimda 319liraydı.kolayca çıkıp yıkanıyor ben defalarca yıkadım ve dedormasyon olmadı.paraşüt kumaşindan yapılıyor

bayağı uygun almışsınız bana da denk gelse keşke :) 2. el almamı önerir misiniz birinde var az kullanılmış ama kararsızım.yıkanabilmesi benim için çok avantaj ikinci el olsada yıkanabiliyormuş sıfır gibi olabilir :))

bayağı uygun almışsınız bana da denk gelse keşke :) 2. el almamı önerir misiniz birinde var az kullanılmış ama kararsızım.yıkanabilmesi benim için çok avantaj ikinci el olsada yıkanabiliyormuş sıfır gibi olabilir :))

2.5 sene oldu ama.alabilirsin benim bi arkadasım herseyı ikinci el aldı ve anlamazsın yanı.sonucta yıkıyorsun.nerde oturuyorsun

2.5 sene oldu ama.alabilirsin benim bi arkadasım herseyı ikinci el aldı ve anlamazsın yanı.sonucta yıkıyorsun.nerde oturuyorsun

Ankaradayım. sizde mi satıyorsunuz ben daha kullanıyorsunuz sandım

Kullanıyorum ikinciyi düşünmesem satarsın cok cok iyi durumda ben fazlasıyla titiz davrandim kızımın eşyalarında..ebebekteki ikinci eller dezenfektw ediliyor.varsa orda hiç düşünmeden alabilirsin

ben aldebayı tavsiye ederim. hem fiyatları uygun hemde gerçekten kaliteli ucuz kalitesizdir diye düşünüp :) almaktan vazgeçmiştim ama sonra bi tanığım aldı ve gördükten sonra tereddüt etmeden aldım. link isteyenler için,

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayatta hiçbirşeyde bu kadar kararsız kalmadım.Baby2go graco onları gördüm o kadar büyük hantal ki anlatamam çift yönlü kesinlikle ilerlemiyor. Chiccoyu kullanıp memnun kalmayanı görmedim ama tentene kapanmayışı sepek küçüklüğü tek yön olması hala kararsız kararsız nette geziyorum.Ben evhamlı anneyim rüzgar esti yağmur yağdı hasta olacak vs üff ya.Burada iki üç araba markasından ve modelinden başka görme şansımda yok

Back