Bebek arabası için yardım lütfen

Imerafera-

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2024
62
35
Arkadaşlar bebek arabası almak istiyorum ama sık olmasa da uçağa biniyoruz kabin boy uçağa alınıyor diyorlar bilgisi olan kullanan var mı bebek arabasını bagaja vermek istemiyorum. Birde bebekken kabin boylar riskli 1 yaşından sonra daha güvenli diyorlar ne derece doğru kullanan varsa lütfen aydınlatabilir mi

Arkadaşlar bebek arabası almak istiyorum ama sık olmasa da uçağa biniyoruz kabin boy uçağa alınıyor diyorlar bilgisi olan kullanan var mı bebek arabasını bagaja vermek istemiyorum. Birde bebekken kabin boylar riskli 1 yaşından sonra daha güvenli diyorlar ne derece doğru kullanan varsa lütfen aydınlatabilir mi
Kabin boy alın. Bız bı risk gormedık 🩷 ucakla sık cıkıyorum seyahate. Hepte kabin boy arabamızlA

ben 2 aylıktan beri kullanıyorum bir problem olmadı. kabin boy aldım her şeyinden memnunum sadece biraz ağır.

Ay gerçekten mi çok sevindim fiyat olarak diğerleriyle çok bi farkı yok sizin ki hangi marka acaba memnun musunuz birde Pegasus almıyor diyenler oldu siz bindiniz mi hiç

ben 2 aylıktan beri kullanıyorum bir problem olmadı. kabin boy aldım her şeyinden memnunum sadece biraz ağır.
Ay gerçekten mi çok sevindim fiyat olarak diğerleriyle çok bi farkı yok sizin ki hangi marka acaba memnun musunuz birde Pegasus almıyor diyenler oldu siz bindiniz mi hiç

Yaa çok sevindim korkuttular kenarları yok çok tehlikeli küçük benek için falan diye sizin ki hangi marka acaba
biz hiç tehlike yaşamadık kemerleri olduğu için.🙏
pegasusla yolculuk yaptık alıyorlar uçağa binerken. inerken de uçağın çıkışında veriyorlar.
bizimki inglesina now marka

biz hiç tehlike yaşamadık kemerleri olduğu için.🙏
pegasusla yolculuk yaptık alıyorlar uçağa binerken. inerken de uçağın çıkışında veriyorlar.
bizimki inglesina now marka
Yani bagaja gitmiyor bebek arabası demi diğer arabalar olsa bagaja mı vermek zorundayız

Benim çocukların cybex, büyük oğluma almıştım, taş gibi üçüne de kullandım kullanıyorum, 6 yıldan fazla oldu. Uçakla çok gittim. Uçağın kapısına kadar götürüyorsunuz orda katlayıp bırakıyorsunuz. Çıkışta da ordan alıyorsunuz devam ediyorsunuz.

X