Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElBebek Arabası Bakıyorum Kızlar Acil Tavsiyelerinize İhtiyacım Var
haklısınız :) bu mesajınız benim bile ilgimi çekti :) Söylediğiniz markayı bilmiyorum ama internetten baktığım kadarı ile iyi görünüyor :) nerden almayı düşünüyorsunuz fiyatları çok farkediyor. Eminönünde havuzlu han ın en alt katında birçok çeşit var peşin para ile tabi :) oradan istediğiniz bilgiyi alabilirsiniz hemde birçok çeşiti görerek :) umarım aldığınız araba içinize siner.. bende hala düşünüyorum.:)
Dün akşam internetten verdim siparişleri yazdığım markanın bebek arabasını aldım ve birde oto koltuğu sipariş ettim önümüzdeki hafta gelirler umarım dayanıklıdırlar Ardahanda oturduğumuz için gezip bakmak gibi bi şansımız yok maalesef Siparişler geldiğinde nasıl olduklarını yazarım kızlar saolun yorumlarınız için