Bebek İkinci El Bebek Arabası Bakıyorum Kızlar Acil Tavsiyelerinize İhtiyacım Var

PohhPohh

Pohh'la Yeniden :D
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2011
586
1
Johnson Lotus Çift Yönlü Sport Puset te karar kılmak üzereyim fakat kullananlar varsa fikirlerine ihtiyacım var

Yardım ederseniz sevinirim

Şimdiden Teşekkürler ...:KK42:

Şuraya Kocam Beni Aldatıyor Hem de En yakın arkadaşımla diye yazsaydım şimdiye sayfalar dolusu yorum yapıldıydı haaa :KK60:

Şuraya Kocam Beni Aldatıyor Hem de En yakın arkadaşımla diye yazsaydım şimdiye sayfalar dolusu yorum yapıldıydı haaa :KK60:

haklısınız :) bu mesajınız benim bile ilgimi çekti :p :)
Söylediğiniz markayı bilmiyorum ama internetten baktığım kadarı ile iyi görünüyor :) nerden almayı düşünüyorsunuz fiyatları çok farkediyor.
Eminönünde havuzlu han ın en alt katında birçok çeşit var peşin para ile tabi :) oradan istediğiniz bilgiyi alabilirsiniz hemde birçok çeşiti görerek :)
umarım aldığınız araba içinize siner.. bende hala düşünüyorum.:)

cnm bence hafıf ve kullanımı acılımı kolay al sonradan benım gıbı ınce bebek arabası alamk zorunda kalırsın

Dün akşam internetten verdim siparişleri yazdığım markanın bebek arabasını aldım ve birde oto koltuğu sipariş ettim
önümüzdeki hafta gelirler umarım dayanıklıdırlar
Ardahanda oturduğumuz için gezip bakmak gibi bi şansımız yok maalesef
Siparişler geldiğinde nasıl olduklarını yazarım kızlar
saolun yorumlarınız için

napicenn kiss arabayiii gurcistanda mercedes son modeller uc bes milyar cek altina bidene veledin.....

X