Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elbetteki ben alici olarak en dusuk fiyati isterimtabii sende satabilecegin en yuksek fiyati
sen fiyati belirle istersen,bende biraz arastirayim.ben antalyadayim.suan bes aylik hamileyim :)
Britax-römer neden düşünmüyosunuz?
Dünyanın en iyi markası. Ayrıca bütün güvenlik testlerinden geçen tek marka.
Fiyatı yüksek geldiyse bişey diyemem tabi
merhaba,
bende Bebeconfort loola puset var,ayrıca ana kucağı bebconfort creatis var. ilk başlarda puset kısmını çıkarıp ana kucağıyla,ister sana dönük,ister yola doğru takıp kullanıyorsun,araca koyacağın zaman çıkarıp oto koltuğu gibi kemerle bağlıyorsun. çocuk büyüyüncede puset takıp yine iki yönlü kullanabiliyorsun. ben internetten temsili resim koyuyorum, bizimkiler orijinal kutusunda kapalı duruyor,eğer ilgilenirseniz akşam kurup fotoğraflarını çekerim.2 senedir kullanılmıyor.Eki Görüntüle 1105555 Eki Görüntüle 1105556
araba için fiyat alabilirmiyim teşekkürler
merhaba,
bende Bebeconfort loola puset var,ayrıca ana kucağı bebconfort creatis var. ilk başlarda puset kısmını çıkarıp ana kucağıyla,ister sana dönük,ister yola doğru takıp kullanıyorsun,araca koyacağın zaman çıkarıp oto koltuğu gibi kemerle bağlıyorsun. çocuk büyüyüncede puset takıp yine iki yönlü kullanabiliyorsun. ben internetten temsili resim koyuyorum, bizimkiler orijinal kutusunda kapalı duruyor,eğer ilgilenirseniz akşam kurup fotoğraflarını çekerim.2 senedir kullanılmıyor.Eki Görüntüle 1105555 Eki Görüntüle 1105556
Cnm sadece arabayi satmayi dusunurmusun
birlikte satmak tercihimdir, teklfiniz nedir?
ben de römer düşünüyordum ama römerin b-agile ı yurtdışında toplatılıyormuş, parmak sıkıştırma probleminden dolayı,
http://www.cpsc.gov/en/Recalls/2014/Strollers-Recalled-by-Britax/
maxi cosi, cybex, kiddy de testleri çok iyi markalar,
römerin x-tensafix modeli ADAC testini geçememiş.ve yurtdışında toplatılıyormuş ama türkiyede bir önlem ya da duyuru yok. iyi bir marka bunu yapıyorsa insan hangisine güveneceğini şaşırıyor.
http://www.which.co.uk/news/2013/11/britax-withdraws-xtensafix-child-car-seat-from-sale-340216/