Bebek İkinci El bebek arabasi ariyorum

Elbetteki ben alici olarak en dusuk fiyati isterim ;) tabii sende satabilecegin en yuksek fiyati ;) sen fiyati belirle istersen,bende biraz arastirayim.ben antalyadayim.suan bes aylik hamileyim :)

Elbetteki ben alici olarak en dusuk fiyati isterim ;) tabii sende satabilecegin en yuksek fiyati ;) sen fiyati belirle istersen,bende biraz arastirayim.ben antalyadayim.suan bes aylik hamileyim :)

inşallah sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın canım
bizimki oğlan, hani genelde kırmızıyı kızlara alırlar ama kırmızıya ve bu arabanın kırmızısına bayıldığım için kırmızı almıştım ben :))
fiyat konusunda 700 civarı bir fiyat düşünüyorum ama anlaşabiliriz sanırım, piyasayı bilmiyorum, şu anki fiyatını bilmiyorum arabanın ama az önce en alt modelinin fiyatının 1100 tl olduğunu gördüm internette, takdir senin tabiki, herkes bütçesini düşünmek zorunda :))

Britax-römer neden düşünmüyosunuz?
Dünyanın en iyi markası. Ayrıca bütün güvenlik testlerinden geçen tek marka.
Fiyatı yüksek geldiyse bişey diyemem tabi

ben de römer düşünüyordum ama römerin b-agile ı yurtdışında toplatılıyormuş, parmak sıkıştırma probleminden dolayı,

http://www.cpsc.gov/en/Recalls/2014/Strollers-Recalled-by-Britax/

maxi cosi, cybex, kiddy de testleri çok iyi markalar,

römerin x-tensafix modeli ADAC testini geçememiş.ve yurtdışında toplatılıyormuş ama türkiyede bir önlem ya da duyuru yok. iyi bir marka bunu yapıyorsa insan hangisine güveneceğini şaşırıyor.

http://www.which.co.uk/news/2013/11/britax-withdraws-xtensafix-child-car-seat-from-sale-340216/

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400696924.781548.jpg

Selam cnm bende Wei-B marka yukarida resmini ekledigim urunun siyah ve turkuvaz renklisi var. Dusunursen irtibata gecebilirsin

Kizlar ben kraft twist rlx karari ile arayisima devam etme karari aldim.hepinize tesekkur ederim. ...

merhaba,
bende Bebeconfort loola puset var,ayrıca ana kucağı bebconfort creatis var. ilk başlarda puset kısmını çıkarıp ana kucağıyla,ister sana dönük,ister yola doğru takıp kullanıyorsun,araca koyacağın zaman çıkarıp oto koltuğu gibi kemerle bağlıyorsun. çocuk büyüyüncede puset takıp yine iki yönlü kullanabiliyorsun. ben internetten temsili resim koyuyorum, bizimkiler orijinal kutusunda kapalı duruyor,eğer ilgilenirseniz akşam kurup fotoğraflarını çekerim.2 senedir kullanılmıyor.Eki Görüntüle 1105555 Eki Görüntüle 1105556

araba için fiyat alabilirmiyim teşekkürler

merhaba, kiddy click'n move 3 bebek arabası ve evolution pro ana kucağı var. ana kucağının yatma özellliği sayesinde port bebeye gerek kalmıyor. marka alman markası ürün yeniye yakın. bebeğim artık normal oto koltuğuna geçeceğinden ve baston pusete geçeceğimden satmak istiyorum. tesekkurlerş.
Bebek arabası ve ana kucağı temsili renklerle aynı.

Eklentiler

• $46120_BG_077_HIGHRES_300DPI - Kopya.jpg
    $46120_BG_077_HIGHRES_300DPI - Kopya.jpg
    24 KB · Görüntüleme: 37
  • $Travelsystem_cnm3_evo_zebra (4).jpg
    $Travelsystem_cnm3_evo_zebra (4).jpg
    103,5 KB · Görüntüleme: 39
merhaba,
bende Bebeconfort loola puset var,ayrıca ana kucağı bebconfort creatis var. ilk başlarda puset kısmını çıkarıp ana kucağıyla,ister sana dönük,ister yola doğru takıp kullanıyorsun,araca koyacağın zaman çıkarıp oto koltuğu gibi kemerle bağlıyorsun. çocuk büyüyüncede puset takıp yine iki yönlü kullanabiliyorsun. ben internetten temsili resim koyuyorum, bizimkiler orijinal kutusunda kapalı duruyor,eğer ilgilenirseniz akşam kurup fotoğraflarını çekerim.2 senedir kullanılmıyor.Eki Görüntüle 1105555 Eki Görüntüle 1105556

Cnm sadece arabayi satmayi dusunurmusun

ben de römer düşünüyordum ama römerin b-agile ı yurtdışında toplatılıyormuş, parmak sıkıştırma probleminden dolayı,

http://www.cpsc.gov/en/Recalls/2014/Strollers-Recalled-by-Britax/

maxi cosi, cybex, kiddy de testleri çok iyi markalar,

römerin x-tensafix modeli ADAC testini geçememiş.ve yurtdışında toplatılıyormuş ama türkiyede bir önlem ya da duyuru yok. iyi bir marka bunu yapıyorsa insan hangisine güveneceğini şaşırıyor.

http://www.which.co.uk/news/2013/11/britax-withdraws-xtensafix-child-car-seat-from-sale-340216/

merhaba
kiddy markasını yeni yeni duyuyorum, kullanan varsa bilgi verebilir mi? cybex gibi güvenlik yastıklı koltukları. web sitelerinde test sonuçlarının en iyi olduğu yazılı. bilgisi olup paylaşabilirseniz sevinirim.

Back