Bebek İkinci El bebek arabasi ariyorum

Arabayı yakın zamanda aldık, ancak devamlı yurt dışına seyahat ettiğimiz için kullanmıyoruz. Port bebesi ve anakucağı neredeyse hiç kullanılmadı. Ürün tertemiz durumda. Bütün güvenlik testlerinden geçen tek araba. Alman teknolojisiyle üretilmiş. Ürünü alırken çook araştırmıştım. Muadilleri arasında en hafifi.
Aldığımızda 1800 tl satış fiyatıydı (Bebek arabası+ana kucağı+port bebe).
Normalde daha da yüksek fiyata satılıyor üçlü set. Ayhan çocuktan aldık. Garantisi devm ediyor.
Ürünün videosu aşağıdaki linkte detaylı bir şekilde anlatılmış.
Ürün birebir aynı. Ürünü bu fiyata almak normalde imkansız. Ancak benim çıkacağımız bir seyahat için hemen baston puset almam gerektiğinden bu fiyata veriyorum. Yanında yağmurluk/rüzgarlık da hediye olarak gönderilecektir. İstanbul içinde elden teslim edilebilir. İstanbul dışına kargo ile gönderilebilir.

Ürün özelliklerini aldığımız yerin sitesinden kopyalıyorum:
Britax Römer B-Mobıle Travel Sistem Bebek Arabası Puset New 2014

Markası: Britax Römer

Üretim Yeri: Almanya
Markanın Ait Olduğu Ülke: Almanya
Hitap ettiği Yaş Aralığı : (0 ay-5 yaş)

Özellikleri:

B-MOBILE hafif spor bir otomobil gibi pratik ve konforlu bir seyahat sağlar

YENİ!!! 2014 Modellere özel iç kumaş seti
YENİ!!! 2014 Modellere özel teker sistemi
YENİ!!! 2014 Modellere özel pratik kapanma sistemi
Tüm RÖMER BABY-SAFE bebek taşıyıcıları ile uyumlu olmasıyla farklı renk ve dizayn imkanları sunar
Sleeper ve puset ek olarak kombine edilebilir.
Kompakt katlanabilir ve demonte edilebilen tekerlekleriyle kolayca taşınabilir.
Çok kademeli ayarlanabilir arkalığı her yaş grubuna yüksek konfor sağlar.
Yeni doğmuş bebekler için mükemmeldir.
Doğumdan itibaren ana kucağı bebek arabasına monte edilip kullanılabilir.
Arabanın kendi taşıma ünitesi istendiğinde çıkartılabilir.
Beş pozisyonlu tam yatabilen sırt dayanağı mevcuttur
Geniş iç hacim
360 derece dönebilen ve sabitlenir ön tekerlekler
Süspansiyon özelliği
Arka tekerleklerde fren sistemi
Beş noktalı pedli emniyet kemeri
Tentede yer alan pencere sayesinde bebeği görme imkanı
Geniş alt sepet
Katlandığında otomatik kilitlenme özelliği
Ürünün Ağırlığı : 8 Kg.
Boş Kasa Ağırlığı: 6.5 Kg.

Travel Sistem Özelliği
Baby Safe Plus doğumdan itibaren bebeğiniz için en ideal ve en güvenli seyahat çözüm sağlar.
Bebeğiniz 5 noktalı emniyet kemeri ile korunuyor ve derin, yumuşak yastıklı yan kanatlar ve
kafalık bebeğinizin güvenliği ve konfor ekleyin
Yeni doğmuş bir yalan için pozisyon düz için patentli ayrılmaz yaslanmak sistem izin verirken koltuk başlığı ve
emniyet kemeri yükseklik kolayca, önden ayarlanabilir.
Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 0/5 Yaş

BABY SAFE PLUS
Özellikleri :

50+ UV korumalı güneş tentesi
Yeni doğan bebekler için ekstra sırt & bel desteği
Yumuşak yüzeyli, çıkarılabilir, yıkanabilir kılıf
Ayarlanabilir kafa koruma ve kemer yüksekliği
3-kademe ayarlı taşıma kolunun ergonomik ve kavisli yapısı size bebeğinizi araca yerleştirirken veya araçtan çıkartırken daha geniş bir alan sağlamaktadır
Benzersiz metal kemer kilidi ile daha yüksek koruma sağlayan 5-nokta bebek emniyet kemeri Araç Içi KullanımıGeriye dönük montaj
5-nokta emniyet kemeri ile, arka sağ/sol koltukta kullanım
Baby Safe ISOFIX ve Kemerli bazalar ile kolay montaj imkanı
B-Agile B-mobile ve B-smart bebek arabalarıyla seyahat sistemi olarak kullanım imkanı

Bende Graco Symbio var.Çok az kullanıldı araba.Fiyatı 400 tl düşünüyorum.İnternette özellikleri yer almakta, araştırabilirsiniz.ana kucağı kuzenimden kalma olduğu için ana kucağını satmıyorum ama ana kucağı takma aparatı,yağmurluğu vs. mevcut. Herhangi bir Graco marka ana kucağı ile kullanılabilir.Eğer düşünürseniz resimde yollayabilirim.

Ana kucagini ayri almayi bi arastirayim.fakat tercihim set olmasi..yine de cok tesekkur ederim. .

Britax-römer neden düşünmüyosunuz?
Dünyanın en iyi markası. Ayrıca bütün güvenlik testlerinden geçen tek marka.
Fiyatı yüksek geldiyse bişey diyemem tabi

Siz ilan verdikten sonra arastirdim biraz..goruntu ve ozellikler guzel.fakat arabayla ilgili internette sikayet var.bu yuzden satildigi magaza da gozle gormeye karar verdim.henuz firsatim olmadi bakmaya.ilk firsatta bakip donucem size...

Gel kacirma sen bizim arabayi sl canim puset talma hic biseye yaramiyo zaten . Pusette bebek iki buklum oluyo bu yatak oluyo dumduz yatiyo oohh miss ...

pierre cardin 570 travel sistem bebek arabamiz var. 6 aya kadar anakucagiyla sonra 3 kademeli pusetiyle kullaniliyor. ilgilenirsen gorusebiliriz.

Tabii ki mağazada görüp karar vermek en iyisi. İstanbulda yaşıyorsanız Ayhan çocukta görebilrsiniz ürünü. Biz de oradan aldık. 1800 tl satış fiyatı (puset+ana kucağı+port bebe) sırtı istediğiniz açıya ayarlanabiliyor. Bu arada eşim arabayı kesinlikle satmamı istemiyor, o bunun dünyadaki en sağlam araba olduğuna inanıyor ama ne yazık ki benim kollarım şemsiye tipli baston pusetlerden istiyor artık.

Chicco trio living ya da benzer ozellikte

Bende Chirac'ı trio for me var travel sistem ama portbebeyi önceden ana kucağını da dün sattım sadece araba duruyor ilanıma bakabilirsin resimleri var çok rahat yağ gibi gidiyor baston alacağım için satıcam

merhaba,
bende Bebeconfort loola puset var,ayrıca ana kucağı bebconfort creatis var. ilk başlarda puset kısmını çıkarıp ana kucağıyla,ister sana dönük,ister yola doğru takıp kullanıyorsun,araca koyacağın zaman çıkarıp oto koltuğu gibi kemerle bağlıyorsun. çocuk büyüyüncede puset takıp yine iki yönlü kullanabiliyorsun. ben internetten temsili resim koyuyorum, bizimkiler orijinal kutusunda kapalı duruyor,eğer ilgilenirseniz akşam kurup fotoğraflarını çekerim.2 senedir kullanılmıyor. $bebeconfort.jpg $bebeconfort creatis.jpg

merhaba,

arabamızı değiştirdiğimiz için kızımın bebeconfort loola http://www.bebeconfort.com/products/pushchairs/strollers/loola.aspx
puset ve ana kucağını satıyoruz.

geçen sene ikisini 1200 TL ye aldık. Ana kucağı gri, baston puset kırmızı dır. Çok kullanışlı ve şık bir araba.

dilerseniz akşam resimlerini çekip gönderebilirim. İlgilenmeniz durumunda fiyat hakkında konuşuruz

$elea.png $elea 2.png $elea.png $elea 2.png

resimleri bunlar, bizimki de zaten kırmızı, internetten resim yüklemek daha kolay olduğu için kurulu halini eklemedim, oto koltuğunu iki kez kullandık, puseti de ayda 4-5 kez kullandık, ikisini geçen sene jokerden 1500 tlye almıştık, elea bebe confortun son çıkan modeli zaten, oğlum içinde çok rahat ediyor ancak artık daha küçük bir model alma zamanı geldi, evimiz çok küçük olduğu için biraz sıkıntı oluyor, o yüzden satmak istiyorum

araba tek elle açılıp kapatılabiliyor, dik olarak ayakta desteksiz durabilme özelliğine sahip, alt sepeti oldukça kullanışlı, yumuşak, bebe confortun hiç bir modelinde olmayan pofuduk bir kumaşa sahip, fiyat konusunda görüşebiliriz, bu arada ankarada oturuyorum

Gercekten guzel gorunuyo..yalniz merak ettim.hep kullanana dogru mu bakiyo yonu? Bir de fiyat ne dusunursunuz?

Gercekten guzel gorunuyo..yalniz merak ettim.hep kullanana dogru mu bakiyo yonu? Bir de fiyat ne dusunursunuz?

yok canım, istersen hem oto koltuğunu hem puseti diğer yöne bakacak şekilde takabiliyorsunuz, ayrıca fren sistemi de çok sağlam, bi kaç kez tecrübe ettik :)
metro ringinde oğlum içinde yoktu tabi, fren tek taraflı kapalıyken çok dik bir yokuştan çıkarken kıpırdamadı bile yerinden, ayrıca yağmurluğu ve şemsiye takma aparatı da mevcut ancak şemsiyesi yok, paketten çıkmadı, biz de ayrıca almamıştık

fiyat konusunda sen ne düşünüyorsun canım, özelden yazabilirsin, açıkçası ben de bir fiyat belirlemedim ama geçen sene jokerden 1500 tlye almıştık

Back