• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El bebek arabasi ariyorum

Travel sistem ariyorum.antalya olmasi tercihimdir..

Ne kadar? Ne renk? Hangi sehir? Durumu nasil? Kendi resmini cekerseniz sevinirim :)

Burdan resim atmayı beceremiyorum Gülsüm altınay diye faceye eklerseniz ordan atarim resimleri olurmu

Sevgili gulsum hnm .faceye baktim fakat en az 4 tane benzer isim var.ozelliklerini yazarsaniz sevinirim..

Ne yazikki ekleme butonu yok.sadece mesaj var.isterseniz siz ekleyin ayse akay keles

Anakucagi puset ve araba olan olmasi tercihim yada iki parca olsun takilip digeri cikarilsin....

Anakucagi puset ve araba olan olmasi tercihim yada iki parca olsun takilip digeri cikarilsin....

Kraft horn travrl sistem ana kucakli 400 tl $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399063524.649707.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399063543.661734.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399063560.616190.jpg

Gercekten cok guzel fakat ben koltuk ciksin puset takilsin istiyorum cnm ya :(

Gercekten cok guzel fakat ben koltuk ciksin puset takilsin istiyorum cnm ya :(

Tam yattigi icin pusete hic gerek kalmiyo bu arkadasa ait bende farkli bir model var puseti hic kullanmadim gibi bisey zaten cok minikken surrkli emdiginden disari bile cikilmiyo kullanimi cok rahatmis tabi senin tercihin yinede umarim bulursun aradigini

Back