- 21 Aralık 2010
- 137
- 3
-
- Konu Sahibi BenOnaResmenAsigim
rica ederim ne demek bir faydam olursa ne mutlu.
arabayı inceledim biraz aşağıya notları ekliyorum:
ağırlığına bakıyorum hep huy oldu artık ve bence 7kg gayet başarılı. 10 falan ağır geliyor bana modelleri beğensem de ağır diye eliyorum geçenlerde kuzenim belini incitti mesela
5noktadan emniyet kemeri de var ve resme bakılırsa sünger şeklinde bwebeğin vücudunu acıtmaz
sırtı tam yatıyor yazmışlar ama başka yerlerde 160dereceye kadar yazıyor. yenidoğduğunda sırtı tam yatmıyorsa ya da anaklucağı takılmıyorsa omurgası için sağlıksız olabilir ama kışın doğacak ya da doğunca çok çıkarmıcam diyorsan olur
çift yönlü değil sanırım, bebek ilk aylarda sana baksın istersen o bir eksi olabilir.
bana bakması şart değil diyorsan en azından tentesinde şeffaf bir kısım olursa arabayı sürerken şeffaf kısımdan içini görebilirsin
insan didikliyor da didikliyor inşallah ufaklıklarımız da kıymet bilir de keyfini çıkarır arabalarının =)
biz bebek arabamızı aldık sonunda içime sindi
Eki Görüntüle 310316
PIERRE CARDIN PS 705A ALİMİNYUM ÇİFT YÖNLÜ BEBEK ARABASI
Hitap Ettiği Yaş Aralığı
0 Yaş+
Emniyet Kemeri
5 Nokta Emniyet Kemeri
Ürün Madde İçeriği
Alüminyum Kasa
Taşıma Kapasitesi
0 - 40 kg
Tekerlek Sayısı
8 Adet
Ön Tekerlek Özellikleri
360° Dönebilir
Arka Tekerlek Özellikleri
Fren Sistemli
Teknik Özellikler
Katlanabilme
Var
Malzeme Gözü
Var
Güvenlik Barı
Var
Ek Özellikler
Temizleme
Kolayca Çıkarılabilir ve Yıkanabilir Malzeme
Pozisyonlar
4 Farklı Pozisyonda Ayarlanabilme
Sağladığı Fayda
Sportif - Şık Tasarımı ile Keyif ve Rahatlıkla Kullanabilme
Diğer Özellikler
Çift Yönlü Kullanabilme Özelliği
Görünüm
Ağırlık
6.5 kg
Garanti
Garanti Süresi
2 Yıl
biz bebek arabamızı aldık sonunda içime sindi
Eki Görüntüle 310316
PIERRE CARDIN PS 705A ALİMİNYUM ÇİFT YÖNLÜ BEBEK ARABASI
Hitap Ettiği Yaş Aralığı
0 Yaş+
Emniyet Kemeri
5 Nokta Emniyet Kemeri
Ürün Madde İçeriği
Alüminyum Kasa
Taşıma Kapasitesi
0 - 40 kg
Tekerlek Sayısı
8 Adet
Ön Tekerlek Özellikleri
360° Dönebilir
Arka Tekerlek Özellikleri
Fren Sistemli
Teknik Özellikler
Katlanabilme
Var
Malzeme Gözü
Var
Güvenlik Barı
Var
Ek Özellikler
Temizleme
Kolayca Çıkarılabilir ve Yıkanabilir Malzeme
Pozisyonlar
4 Farklı Pozisyonda Ayarlanabilme
Sağladığı Fayda
Sportif - Şık Tasarımı ile Keyif ve Rahatlıkla Kullanabilme
Diğer Özellikler
Çift Yönlü Kullanabilme Özelliği
Görünüm
Ağırlık
6.5 kg
Garanti
Garanti Süresi
2 Yıl
hem fiyatı hem kullanılışı iyi olanı bulmak cok zor:/
kızlar merhaba bizim daha 2-3 ay vaktimiz var ama araştırmaya başladık tek bebek arabası yeter mi yoksa travel sistemleri mi tavsiye edersiniz?
Biz de en sonunda arabımızı aldık :) BEBECONFORT ELEA .. ağırlığı 13 kg ama çok sağlam, dengeli ve kaliteli bir ürün. internetten aldık, 950 tl civarında fiyatı var. Özellikle siyahını aradık ve 3 ayrı siteden talep ettik, hepsinden olumsuz cevap geldi. artık 2012 model ve renkleri geleceği için elde kalanlar temizleniyordu. şansımız varmış. son birkaç tane satılan bir sitede bulduk.
Çocuğa maksimum konfor ile güvenlik sağlamak için yumuşak ergonomik oturma ünitesine sahip.
180' Gerçek bir yatış pozisyonu ile doğumdan itibaren kullanılır.
Oturuş pozisyonu kolayca anneye ve yola bakar şeklinde değiştirilebilir.
Büyük tekerleklere ve etkili süspansiyolara sahiptir.
Ağırlık : 13 kg
Pusetin açık ölçüleri :80 x G 51 x Y 93,5 cm
Pusetin kapalı ölçüleri (oturma ünitesi ile) :88,5 x G 60,5 x Y 52 cm = 0,28 m3
YAĞMURLUKLA GELDİ! Pakette başka aksesuar yok.
Merhabalar
Aranıza yeni katıldım ama bi süredir üye olmadan takip ediyordum.22 haftalığız bizde fakat parça parça alacaklarımızı alalım dedik arabayı graco ultimayı almaya karar verdim ve daha kullanmadım ama :) çok hoşuma gitti.
Linkini sizede vereyim sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
Graco Ultima +Ts Plus Junior Baby Travel Sistem Bebek Arabası New 2011 | Ayhan Çocuk Gereçleri
Eki Görüntüle 321204
Graco Symbio Travel Sistem Bebek Arabası Yeni 2011
graco symbio kullanıyorum. çok kaliteli ve çok kullanışlı.fren mandalı var elinize yakın bir yerde, ayaktan fren yok.
portbebesi yok türkiyede pek satılmıyor.ama puset ve oto koltuğu ile işimi gördüm.ilk aylarda portbebe yerine puseti tam yatar konuma getirip içini yastık ve battaniye ile destekledim.zaten 3.aydan sonra portbebeye pek gerek olmuyor.bebek etrafı seyretmek istediğinden tam yatar konumunda yatmak istemiyor.portbebe olayına takılmayın derim ben. .yalnızca sepeti biraz küçük kalıyor.herkese tavsiye ederim.