- Konu Sahibi BenOnaResmenAsigim
-
merhaba zeynepYUS harika bir araştırma yapmışsın ve bizlere sunmakta baya çaba harcayıp zaman geçirmişsin. çok teşekkür ederim.
bende araştırıyorum ama ikizler için tek tek ve pusetli olsun istiyorum. Çünkü ikizleri tek başıma dışarı çıkaramam onu için ayrı olması daha iyi. puset konusunda da şunu düşünüyorum tek tek almak daha masraflı. set olması maddi açıdan daha iyi gibi geliyor.
çok teşekkürler araştırman için tatlm.gerçekten önemli kriterleri sıralamışsın hatta okuyunca şimdi beğendiğim araba çok ağır geldi bana.bebeconfort elea 13kg'mış.acaba kullanış açısından çok mu zorlar?ama tüm parçaların çıkması hafifletebilir de...
amanınn ikizler mi geliyor sana!! hayırlı uğurlu olsun ne güzel =)
şimdi seni okuyunca düşündüm de ikiz bebek olunca bambaşka şartlar devreye giriyor sanki
ama set alınca ikisini birden nasıl taşıyacaksın anlamadım. iskelet tek olacak ama birini portbebede birini anakucağında gibi mi?
büyüdüklerinde de uygun pratik pusetlerden fln?
Allah kolaylık versin canım ya
ben araştırmayı severim herhangi br konuda yardımım dokunabilirse yaz bana
paylasım ıcın cok tesekkur ederım bızımde bebegımız mayıs sonu hazıran bası bızımle olucak ve bızde gezmeyı cok sevdıgımızden arabalara sımdıden bakmaya basladım ve baktıkca daha da kafam karısıyor travel sıstem arabaların bebek 15 kılo olduktan sonra kullanımı bıraz zor puset tarzıyla arabalarda bebek ıcın cok rahatsız olucak gıbı gelıyor travel sıstemde tam karar verıyorum sonra 1,5 yasından sonra kullanamayacagı aklıma gelıyor vazgecıyorum puset tarzlarınada bebek 8-9 aylık olmadan bındıremem rahatsız olur gıbı gelıyor bende bebeconfort lola ve concord ne sahara modelı arasında gıdıp gelıyordum ama hala daha karar veremıyorum sanırımda uzun bı sure kararsız kalıcam bebeklerımız ıcın her zaman en ıyısı olsun dıye ugrasıyoruz
kraftı birebir denemedik canım ya, sadece 1 tane pusetini denemiştik puseti bile ağırdı tekrar bakma fırsatımız olmadıbende kraft ta gördum bebek arabası ve puset cok guzel ve kalıtelı 360 derece dönebılıyor,agırlık 12,5 demıstı yanlıs hatırlamıyorsam acaba nasıl zıce kraft ???
chicco lite way top puset, chicco lite way bebek arabası, chicco lite way top puset glamour | Bebek Arabaları - Bebek Arabası Modelleri - Bebek Arabaları Fiyatları
chicco liteway puset çok kullanışlı geldi bana videoda anlatmış katlaması falan çok pratik sizce nasıl kızlar bebek ilk doğduğu andan itibaren kullanılabilirmi acaba ???
kızlar haftasonu maxicosi modelleri inceledik. quinny zapp extra modelini çok beğenmiştik
çift yönlü kullanılabiliyor ana kucağı takılabiliyor katlanınca sırt çantası kadar oluyor sırt kısmı 180derece yatıyor
cidden niyeti bayaa bir bozmuştuk ama eşim tutma kollarının fazla sallandığını farketti aynı arabadan başka bş tane daha baktık o da sallanıyordu yüklenince de devrilecek gibi oluyordu kesinlikle eşya asmamak gerekiyormuş satıcı üstüne basa basa söyledi
eşim boyutlarına ve katlanma şekline bayıldı ama ben kararsız kaldım
şaş kaza biri gelip yüklenir bişi asarsa devrilirse Allah muhafaza
bebeconfort loolanın sırtı tam yatmıyor ve ağırlığı konusunda da ikna olamadım
mila'nın sırtı tam yatıyor ama masmavi ve pespembe 2 renk var sadece
sanırım yeni sezon renkleri ve modelleri bekleyip pahalı pahalı almak zorunda kalcıaz :s
merhaba canım güzel paylaşımın için teşekkürler, bebek arabalarında bu kadar ayrıntı olduğunu bilmiyodum henüz araştırmaya başlamamıştım, bi arkadaşım pierre cardinin ps 102 diye bi modelini almış aşağıda linkini verdim rica etsem bi inceler misin nasıl sence? dediğim gibi konu hakkında çok fazla bilgim olmadığı için modelin eksilerini artılarını anlayamıyorum, benim için inceleyip fikrini yazarsan sevinirim, teşekkürler...
PİERRE CARDİN-PS 102 Beş Yatarlı Baston Bebek Arabası Gri - PratikEv.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?