• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek arabası aldınız mı?

semyxixl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2007
672
3
118
İstanbul
kızlar ben hem çift yönlü hem kılıfı çıkıp yıkanabilen hem de hafif olsun istiyorum tabi bide baston olursa süper olucak ama bu özelliklere sahip olanlar çok pahalı.Tabi anakucağına da ihtiyacım var zaten aralık annesi olucağım için arabadan önce anakucağı şart.
sizler aldınız mı veya araştırdınız mı?

ben aldım mothercareden :emir_bebek: portbebeli bir model aldım 3 tekerli, ana kucağıda takılabiliyor....yağmurluğu, rüzgarlığı herşeyi var çok güzel ....tavsiye ederim....eğer baston istiyosanda kesinlikle mac claren al derim, en az 4 yıl kullanırsın....

chicco multiway aldım bende ocak annesi olacagım baston kullanışlı kışında çok rahat kullanılır ayak örtüsü yagmurlugu ve dogumdan itibaren kullanabiliyorsun sorun olmuyormuş..

ben pieree cardin aldım.çift yönlü ama ben taşıma koltuğu nu başka marka aldım. çok kaliteli değil yani. idareten aldım.ama arabamız çok güzel,yıkanabilir ve bebek arabaları içinde en hafif olanından.

Back