Eki Görüntüle 1370827 kızlar bu süpürgemi de satıyorum sorunsuz yer darlığından satıyorum 500 tl ye almıştık zamanında şimdi 100 é vericem pazarlık payı vardır
Bide elimde hiç kullanılmamış gitar var onu da 50 ye vericem kılıfıyla birlikte
Özür dilerim tamam farkında değildimÜrünlerin satış yeri bu bölüm değildir.
Lütfen kurallara uygun satış yapınız.
canım elinde oyunvak kamyon kepce türü varmı oyuncak bende mersindeyim elden alabilirim die düsündüm cevap yazarsan sevinirimKızlar nerdeyse bedava kaçırmayın
arabayı ne kadara verirsin bende birine hediye almayı düsündüm cocuklarım 4 yaslarında gerek yok ama ihtiyacı olan birine hediye edim dedim.4 yas oyuncak varmı canım toplu almak isterim bende mersindeyimKızlar elimde az kullanılmış çift yönlü bebek arabası var 70 tl foto koyucam inşallah bugün
Canım oyuncakları kaldırdım bi bakayım sağlam olanları sana ayırırım arabayı da anlaşırız canım ya kargo parası ödemezsin daha iyi olur.arabayı ne kadara verirsin bende birine hediye almayı düsündüm cocuklarım 4 yaslarında gerek yok ama ihtiyacı olan birine hediye edim dedim.4 yas oyuncak varmı canım toplu almak isterim bende mersindeyim
peki özellikle kamyon kepçe iş makinası varsa sevinirim.salıncak vs iştehatta akülü araba varsa oda olur.oglum 4 yasında ve mr cekildi hemde uyumaadan sıfır almaya gücüm yetmez ama enazından burdan bakayım dedim .cok fazlasını hakediyo oglum ama bakalımCanım oyuncakları kaldırdım bi bakayım sağlam olanları sana ayırırım arabayı da anlaşırız canım ya kargo parası ödemezsin daha iyi olur.
Geçmiş olsun canımpeki özellikle kamyon kepçe iş makinası varsa sevinirim.salıncak vs iştehatta akülü araba varsa oda olur.oglum 4 yasında ve mr cekildi hemde uyumaadan sıfır almaya gücüm yetmez ama enazından burdan bakayım dedim .cok fazlasını hakediyo oglum ama bakalım
neler var sende gücümün yyettiginnnce
mersin merkez yakınız kamyon kepce robot fotoları fiyatlarıyla bir koy bakim canımGeçmiş olsun canım
Bikaç kamyon kepçe var elimde robot var çalışan 4 yaşa uygun yanında küçük arabalardan da koyarım hediye olarak.
Ben tarsus dayım sen nerdesin?
Ekledim canım bak sen fiyatta anlaşırızmersin merkez yakınız kamyon kepce robot fotoları fiyatlarıyla bir koy bakim canım
Robot 10 tlrobotun fiyati nedir?
tskRobot 10 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?