Bebek İkinci El bebek arabası 60tl oldu

Kızlar elimde az kullanılmış çift yönlü bebek arabası var 70 tl foto koyucam inşallah bugün
arabayı ne kadara verirsin bende birine hediye almayı düsündüm cocuklarım 4 yaslarında gerek yok ama ihtiyacı olan birine hediye edim dedim.4 yas oyuncak varmı canım toplu almak isterim bende mersindeyim

arabayı ne kadara verirsin bende birine hediye almayı düsündüm cocuklarım 4 yaslarında gerek yok ama ihtiyacı olan birine hediye edim dedim.4 yas oyuncak varmı canım toplu almak isterim bende mersindeyim
Canım oyuncakları kaldırdım bi bakayım sağlam olanları sana ayırırım arabayı da anlaşırız canım ya kargo parası ödemezsin daha iyi olur.

Canım oyuncakları kaldırdım bi bakayım sağlam olanları sana ayırırım arabayı da anlaşırız canım ya kargo parası ödemezsin daha iyi olur.
peki özellikle kamyon kepçe iş makinası varsa sevinirim.salıncak vs iştehatta akülü araba varsa oda olur.oglum 4 yasında ve mr cekildi hemde uyumaadan sıfır almaya gücüm yetmez ama enazından burdan bakayım dedim .cok fazlasını hakediyo oglum ama bakalım
neler var sende gücümün yyettiginnnce

peki özellikle kamyon kepçe iş makinası varsa sevinirim.salıncak vs iştehatta akülü araba varsa oda olur.oglum 4 yasında ve mr cekildi hemde uyumaadan sıfır almaya gücüm yetmez ama enazından burdan bakayım dedim .cok fazlasını hakediyo oglum ama bakalım
neler var sende gücümün yyettiginnnce
Geçmiş olsun canım
Bikaç kamyon kepçe var elimde robot var çalışan 4 yaşa uygun yanında küçük arabalardan da koyarım hediye olarak.
Ben tarsus dayım sen nerdesin?

Geçmiş olsun canım
Bikaç kamyon kepçe var elimde robot var çalışan 4 yaşa uygun yanında küçük arabalardan da koyarım hediye olarak.
Ben tarsus dayım sen nerdesin?
mersin merkez yakınız kamyon kepce robot fotoları fiyatlarıyla bir koy bakim canım

DSC_0741.JPG
DSC_0744.JPG
DSC_0741.JPG DSC_0744.JPG DSC_0741.JPG DSC_0744.JPG DSC_0745.JPG DSC_0746.JPG DSC_0747.JPG DSC_0748.JPG DSC_0749.JPG DSC_0742.JPG

Haftasonu Ankara ya gidiyorum isteyen olursa yanımda da getirebilirim kargo parası ödemezsiniz

Selam bayanlar yeni geldim satış devam ediyor çift taraflı bebek arabası ve oyuncaklar

Kızlar bebek arabasını 60 TL yaptım bedava kızlar çok temiz yepyeni araba bu fiyatı kaçırmayın

Back