• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek arabası seçimi

MuaLLime Rana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2021
242
81
48
34
Hanımlar merhabalar; bebeğim bir yaşına girmek üzere. Ek olarak bebek arabası almak istiyorum ama MAMAS PAPAS AİRO ile JOİE LİTETRAX DLX arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz ?

Eklentiler

• B6A1B7AA-3C99-4703-B0EB-7C1A4415DC6F.jpeg
    B6A1B7AA-3C99-4703-B0EB-7C1A4415DC6F.jpeg
    70,5 KB · Görüntüleme: 80
  • 38549C63-EACD-42D4-9EAF-4BEB9D09FDA7.jpeg
    38549C63-EACD-42D4-9EAF-4BEB9D09FDA7.jpeg
    51,4 KB · Görüntüleme: 72
Ben kullanmadım ama etrafımda joienim ürünlerini kullananlarda şunu gördüm çok hantal ürünler

Hanımlar merhabalar; bebeğim bir yaşına girmek üzere. Ek olarak bebek arabası almak istiyorum ama MAMAS PAPAS AİRO ile JOİE LİTETRAX DLX arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz ?
Mamas Papas'ın müşteri hizmetleri ve servisi çok kötü. En ufak bir plastik parçası kırılsa bulmak çok zor. Bizim kilidi kırılmıştı, koca arabayı 2 ay bile kullanamadan depoya kaldırmıştık.

Mamas Papas'ın müşteri hizmetleri ve servisi çok kötü. En ufak bir plastik parçası kırılsa bulmak çok zor. Bizim kilidi kırılmıştı, koca arabayı 2 ay bile kullanamadan depoya kaldırmıştık.
Yaa 🙁 iade etmek daha mı mantıklı sizce? Joie litetrax DLX var onu alabilirim iade edersem. O zaman mamas papas çok kaliteli bi ürün değil

bebek arabası daha almadım ancak araştırırken satış görevlisi Mamas Papas 'ı baya övmüştü.

Chicco goody plus öneririm, hem kabin boy hem açma kapaması pratik hem de 22 kg taşıma kapasitesi var

Joie bence ben kullanmadım ama yeğenim kullanıyor katlamasi açması pratik gayet memnun

Back
X