- 24 Temmuz 2022
- 188
- 46
- 32
-
- Konu Sahibi Helenizmrr
Yenidoğan uyumlu diye geçen yataklar var, kalınlığının orta derecede olmasına dikkat ederek onlardan alabilirsin büyüdükçe ağırlığı arttığından ince yataklar içeri göçüyor..Merhaba kızlar. Bebeğimiz için bir park yatak aldık icine de extra yatak alacağız ama nasıl bir yatak almak gerekiyor bilmiyorum visco,ortopedik,bambu,organik,sünger yatak bir cok secenek var. En sağlıklısı hangisi oluyor bilen,tecrubeli olanlar bilgi verebilir mi lütfen ?
Yanında gelen bize yeterli gelmişti gerek yok bence.ben ekstra almadım ya.. beşiğin yanında gönderdiler.. alsa mıydım?
Bana almak gerekir demişlerdi park yatağın içinde gelen yatak şilte gibi ince geliyor o yeterli gelmez diyorlar ama henüz park yatağımız gelmedi gelince bi bakıcam ama çoğu yorumda yetersiz demişler içime sinmedi benimde canım yumuşak değilde orta sert almak gerekiyormuş anladığım kadarıylaben ekstra almadım ya.. beşiğin yanında gönderdiler.. alsa mıydım?
İşbirden aldığınız nasıl bir yataktı modeli rica etsem link paylaşabilir misiniz yumuşak bir yatak kıydı sert sünger miBen İşbir'den kiki aldım, park yatağa yüksek geldi maalesef. Ha yatmıyor da park yatakta ama olsun
Bizde hem orta sert döşek var hem de ince ortopedik olanlardan. Orta sert olan yenidoğanken çok iyi oldu. Yükselticiyi takınca tam yatak hizasına geliyordu. Ama park yatağın dibine koyduğunda döşeğin eni kalın olduğu için fermuarlı pencereyi kapatıyor. O zaman ince yatak çok ideal oluyor. Ama onun da altına 1-2 kat yorgan sermek gerekiyor.Merhaba kızlar. Bebeğimiz için bir park yatak aldık icine de extra yatak alacağız ama nasıl bir yatak almak gerekiyor bilmiyorum visco,ortopedik,bambu,organik,sünger yatak bir cok secenek var. En sağlıklısı hangisi oluyor bilen,tecrubeli olanlar bilgi verebilir mi lütfen ?
Junior Kiki Bebek & Çocuk Yatağı - İşbir Yatak çift taraflı, 0-3 yaş tarafı sert 3-6 yaş arası daha yumuşakİşbirden aldığınız nasıl bir yataktı modeli rica etsem link paylaşabilir misiniz yumuşak bir yatak kıydı sert sünger mi
Çok teşekkürlerJunior Kiki Bebek & Çocuk Yatağı - İşbir Yatak çift taraflı, 0-3 yaş tarafı sert 3-6 yaş arası daha yumuşak
benimkinin yanında gelen sert ve kalınlığı 5-6 cm gibi aşağı yukarı. ayy bilemedimBana almak gerekir demişlerdi park yatağın içinde gelen yatak şilte gibi ince geliyor o yeterli gelmez diyorlar ama henüz park yatağımız gelmedi gelince bi bakıcam ama çoğu yorumda yetersiz demişler içime sinmedi benimde canım yumuşak değilde orta sert almak gerekiyormuş anladığım kadarıyla