- 1 Temmuz 2018
- 264
- 88
- 98
- Konu Sahibi blackblackblack
-
nihayet biri yazdıGeldim, geldim.
Bekleyin maddeliyorum.
Anladım çok çok sağolunŞimdi öncelikle tabi ki kısa kollu giydirilir, zaten yaz sıcağında uzun giydirirseniz melek isilim döker.
Size önerim kısa kollu ve uzun kollu hastane çıkışlarından 2 şer tane almanız.
Bu ilk etapta sizi bayağı idare eder.
Ayrıca, zıbın denilen iç atletimsi şey pek kullanışlı değil.
Normal atlet, patiksiz alt ve çıtçıtlı bodylerden oluşan şeyler alın.
Bebeklere tulum ve patikli şeyler giydirmek işkence çünkü.
Günde 20 ye varan bez değişimleri olduğu düşünülünce yaz ayında çıtçıtlı atlet üzeri tshirt ya da body, altına eşofman, çorap kombini olacak.
Bu ürünlerden 10 ar tane edinmeniz sizi rahatlatır.
Yaka önlüklerden kullanırsanız, üzeri kirlenme durumu da oluşmaz.
Hastane çıkışlarına yanına saydığım şeylerden 10 tane, bitti gitti.
Ayrıca her bebek farklı beden giyer.
Kimş 5 aylıkken anca 3 aylığı giyer, kimi yeni doğduğunda 1 3 aylıklara başlar.
Burada bebeğinizin doğum kilosu ve sonra gösterdiği gelişim önemli.
Ama haziran bebeğine kışlık hiçbir şey almayın derim çünkü kilosunu kestiremezsiniz, uzun kollu bodyler yerine üzerine yelek ya da ince hırkalarla ekim sonunu görürsünüz.
Ayrıca alacaklarından sadece hastane çıkışları yeni doğan olsun, diğerlerini hep 1 3 aylık tercih edin.
Rica ederim, ne demek.Anladım çok çok sağolunçok teşekkür ederim herşeyi yazmssnz ☺
valla çok sağolun aklıma takılan olursa sorarm geneRica ederim, ne demek.
Aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz, memnuniyetle cevaplarım.
İlk çocuğum temmuz doğumlu, yaz bebekleri çok kolay büyüyor.
1 aylık olunca çoraba da gerek yok, atlet ve incecik altla gün bitiriyor.
Ev içinde sakın bereydi, kalın battaniyeydi olayına girmeyin, sıcağa alışırsa sürekli hasta olur.
Ha bir de müslin büyük örtüler var, 3 tane edinin.
Hem üzerini örtmek, hem banyo sonrası kurulamak hem gittiğiniz yerde üzerine yatırmak için çok kullanışlı.
Ana kucağı içine, uyuyunca önünü örtmeye falan da onları kullanın çok sağlıklı kumaşlar müslinler.
Yok yok hiç almayın o el pusetlerinden.valla çok sağolun aklıma takılan olursa sorarm gene☺Etrafımdaki herkes aman çok alma deyip duruyo bir hastane çıkışı yeter diyolar mesela. Bir battaniye yeter diyolar.. bana yetmez geliyor tabi almak istiyorum ☺☺mesela şu çantayla beraber Satılan ana kucaklarina gerek var mı zaten yazın sıcak olur, bebek arabası da var kullanılır mı onlar?
Reflü yatağını ilk defa duyuyorumYok yok hiç almayın o el pusetlerinden.
Bebek arabası yeterli, zaten ilk etapta ana kucağı ile kullanacaksınız arabayı.
Gittiğiniz yere onunla gideceksiniz.
1 battaniye 1 hastane çıkışı ütopik biraz.
E kirkendi, ne olacak?
Özellikle yenidoğan bebeklerin çiş kaka çıkarma olayı fazlaca oluyor.
Günde 3 kere başınıza gelse 3 battaniye ve saydığım 3 kombin lazım.
E her gün de çamaşır yıkamayın bi zahmet, haftada iki yıkasanız sizi 10 ar adet bayağı idare eder.
Reflü yatağı öneririm, 5 aylık olana kadar iki çocuğum o yatakta yaşadı, beşiğine de onunla koydum. Üzerine hastane çıkışlarından çıkan battaniye ya da müslini örtüyordum.
Bende aşırı kıyafet vardı, hiç giyilmeyenler yarısı diyeyim.
Evet çok israf ama emin olun 10 ar adet anca yetiyor.
Ama şu var, eğer doğumdan sonra sıklıkla bebeğinizle dışarı çıkabilecek durumdaysanız, çıktıkça da onunla beraber alırsınız.
Reflü yatağına bir bakın derim, fazlaca iş görür bir şey.Reflü yatağını ilk defa duyuyorum ☺ne işe yarıyor acaba??bana da ütopik zaten birer tane yetmez bncede.... Ha bir de bebek bezi olayı var tabi onu davaya arastrdm da primaya para vermeyin o kadar gerek yok diyolsr.sleepye sizdiriyo diyolar.molfixe de kalın diyorlar. Kafam allak bullakinsan herşeyi en ince ayrıntısına kadar dusunuyoms hamileyken .siz ne kullandnz
Cokk sağolun önerileriniz için çok teşekkür ederimReflü yatağına bir bakın derim, fazlaca iş görür bir şey.
Netten uyguna sipariş ediliyor, aynı zamanda eğilimli ve yanları korumalı olduğu için güvenli de.
Bez olarak hep prima premium care kullandık.
Islak mendilde uni baby yenidoğan.
Ama sonra ıslak mendil alerjileri çıkınca pamuk ve kaynatılmış suyla alt temizliği yaptık ta ki 2 ay önceye kadar.
Sleepy nin beyaz üzeri sarı yazılı olanı var, o alerjisi olan çocuklarıma bir şey yapmadı.
Artık onunla temizliyoruz altını.
Bez içinse alerji döneminde doktor tavsiyesi ile komili zeytinyağlı kullandık, rezaletti.
Molfixi hastane verdi, beğenmedim.
Sleepy kullanan arkadaşlarım memnun.
Ama ben primadan şaşmam, büyüdükçe aktif bebeğe geçiş yapabilirsiniz.
Külot bezi de çok iyi ama premiumu tek geçerim,ç.
Pişik kremi sudocream tavsye ederim.
Bir de evde mor desitin krem bulundurun pişik oluşumuna karşı, ikisini alırsanız büyük boyunu bezi bırakana kadar yeter de artar.
Bu dediklerime hep netten bakın, dışarda fahiş fiyatlara satılıyor, online alışverş ile yarı yarıya nerdeyse.
Rica ederim, ne demek.
Aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz, memnuniyetle cevaplarım.
İlk çocuğum temmuz doğumlu, yaz bebekleri çok kolay büyüyor.
1 aylık olunca çoraba da gerek yok, atlet ve incecik altla gün bitiriyor.
Ev içinde sakın bereydi, kalın battaniyeydi olayına girmeyin, sıcağa alışırsa sürekli hasta olur.
Ha bir de müslin büyük örtüler var, 3 tane edinin.
Hem üzerini örtmek, hem banyo sonrası kurulamak hem gittiğiniz yerde üzerine yatırmak için çok kullanışlı.
Ana kucağı içine, uyuyunca önünü örtmeye falan da onları kullanın çok sağlıklı kumaşlar müslinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?