Bebek albümü konular buraya...

• Konu Sahibi şeker kız kendi
Çok tatlıymış yaa... Ben günlük tutuyorum; orta okula giderken hediye edeceğim... Ergenlik çağında anlasın ki annesi onu var etmek için neler çekmiş; onu ne kadar seviyor. Albüm işi çok hoşuma gitti; belki ben de yaparım. Fikir için çok sağol... kaydirigubbakcemile2

kızlar ben de bu albumleri görmüştüm ama pahalı diye almamıştım.yustelik yetersiz gibime geldi.Onun için bu almbumlere rastaldığımda hep birkaç sayfa açıp nler var diye baktım fikir almak için ama hep kendim yaptım.Gzel bir deri kapaklı defter alın açın sayfıyı aklına ilk geleni yazın,duygularınızı yazın.Yapamama diyorsanız şöyle de başlayabilirsiz...Ah minik oğlum(kızım) bugün beni çok yordun..hep ağladın sürekli yanında olmamı istdin....ah oğlum benim seni ne kadar sevdiğimi bir bilsen.....bi görceksiniz devamı kendinden geliyor.Bebğiniz ilgili birşey yazıyorsanız onunla konuşuyormuş gibi yapın bi bakarsınız çok güzel bir hatıra albumü olmuş.Bugün bir şey oldu tama yarın yazırım demeyin brakmayın çünkü yarın duygularınız farklı olur ve bugünkü yaşıdıklarınızı tam yazamaybilirsiniz.

bu soy ağcı yapabilirsiniz,doğum önceki ultrason fotorafları koyarsanız,sizin hamile haliniz,isminin anlamı kim ve nasıl seçti.ilk bayramları vbs

odasının fotorafını yapıp yapıştırabilirsiniz.daha sonra bebeğinizin sevdiği oyuncakları olcak onların fotoraflarını yapın.ılk cicilerin foto .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…