Ş
şeker kız kendi
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi şeker kız kendi
Şeker annişler.....
sizler de bebek albümü hazırlayacak mısısnız? Ben albüm bakmaya başladım, suluboya vs. de aldım :)))
Albümde yer alacak konular: örneğin ilk doğduğundaki kilosu boyu vs.
Kime daha çok benzediğim,
Ayrıca suluboyayla her ay benim minnoşun el ve ayak izlerini albüme basacağım. Ayrıca her ay yeni birşey yaptığında da bunları not edeceğim albümüne. ilk ne zaman gülümsediği mesela. belki ilk kakasını ne zaman yaptı lülülülülülü
ne bileyim ilk dişi ne zaman çıktı, belki saçından bir salkım keser onu da albüme yapıştırırım.
Başka neler olabilir albüme girebilecek?!
İlk diş ne zaman çıktı mesalaCADIARZU
şekerler, sizin de var mı aklınıza gelen konu?!
Bana yardımcı olsanıza mucukkk Şeniz
öyle bir albüme hiç rastlamadm, alan olursa fotosunu koyabilirmıi* ben kontrol günleri , kilomu kilosunu vs, günlük olarak tutyorum
ben haftasonu hamur baktım, çerçeve var resmini koyuyorsun, el , ayak izleri için hamur tazı bişey var, onlarda yanına çerçeveleniyor , ama çok pahalı yaaa,
Ben de albümü kendim yapmak istiyorum, sadece sorular lazım. Baskılı değil de, annesi yazmış, ona özel birşey olsun istiyorum :))) Eski tip fotoğraf albimler olur ya, ara sayfalarında bir de jelatinli yapraklar olur. Belki o baskılı albümlerde geçmeyen bir konu benim ilgimi çekecektir, ne bileyim öyle komik birşey yapacaktır ki, onları da not etmek istiyorum :)))
Ayak baskısına gelince darf elfciğim, alçı kullanabilirsin, bunu ben de yapacağım.
alçı hazırlıyorsun, bir kurdela, bir de tabak. Tabağın içine folyo gibi birşey yerleştirdikten sonra , kurdelayı da öyle yarleştiriyorsun ki, resim tutacağı gibi oluyor, yani o kurdelayla sonra kalıbı asacaktın
alçıyı döküyorsun tabağa, sonra eşin yardım ediyor :dance: el veya ayağını basıyorsun alçıya. Kalıp kuruduktan sonra cevresini de suluboyayla boyuyorsun, çok güzel oluyor...umarım anlatabilmişimdir:roflol:
şeker Kız , ayy çok güzel bir fikir yaaaaaa, hem o kadar para vermemiş olurum, kızıma başka bişey alırım, hemde kendi emeğim olur, bak ben yapmıştım kızım derim , sende fikir asnnesi olursun çok teşekkür ederim mucks:1hug:
bu arada textilciymişsin şimdi fark ettim , hangi alan * bende textilciyim o bakımdan ilgimi çekti :dance:
ayyy çok sevindim beğendiğine,
bu arada planlamacıyım, kumaş firmasında, arada müşetrilere de bakıyorum...vayyy meslekdaş!!:içelim:
canım :içelim: bende bir mümessil firmada müşteri temsilcisiyimmm ...
yakında bu strestn bi süreliğine kurtulacağız .. obareyyy :teytey::teytey:
valla ya, bir de manyak müşterilerden:teytey:
hahaha o manyak müşterilerinden biri olabilirim .))sırnaşık şey:sm_cool:
ha ha ha ha ama sen manyak olmazsın, sen sevdiğim müşterilerdensindir :içelim:
Şeker annişler.....
sizler de bebek albümü hazırlayacak mısısnız? Ben albüm bakmaya başladım, suluboya vs. de aldım :)))
Albümde yer alacak konular: örneğin ilk doğduğundaki kilosu boyu vs.
Kime daha çok benzediğim,
Ayrıca suluboyayla her ay benim minnoşun el ve ayak izlerini albüme basacağım. Ayrıca her ay yeni birşey yaptığında da bunları not edeceğim albümüne. ilk ne zaman gülümsediği mesela. belki ilk kakasını ne zaman yaptı lülülülülülü
ne bileyim ilk dişi ne zaman çıktı, belki saçından bir salkım keser onu da albüme yapıştırırım.
Başka neler olabilir albüme girebilecek?!
İlk diş ne zaman çıktı mesalaCADIARZU
şekerler, sizin de var mı aklınıza gelen konu?!
Bana yardımcı olsanıza mucukkk Şeniz