Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeklere calpol veriliyor diye biliyorum o da cay kasigi falan diye ama yine de bir doktora tekrar sorun.Günaydın
Benim bebeğim 4 aylık ateş ve ağrı kesici için doktor dolven verdi ama dolven 6 yaş ütopya ne veriliyor diye biliyorum kullanan oldu mu
Benim bebeğime mor calpol verdi doktor onu kullanıyorumGünaydın
Benim bebeğim 4 aylık ateş ve ağrı kesici için doktor dolven verdi ama dolven 6 yaş ütopya ne veriliyor diye biliyorum kullanan oldu mu
Kızlar dün ateşi vardı bebeğim 4 aylık
Doktor da dolven ve parol verdi de 4 saat arayla kullanım ama dolven 6 ay üstüne veriliyor diye biliyorum o yüzden kararsız kaldım
Dün 38di ateşiAteşi kaçtı. Sadece parol ver. Parolla düşmezse değiştiriyoruz ağrı kesici tipini. Doktor eskide kalmış biraz. Bir ara öyle değiştirtiyorlardı. Şimdi dirençli değilse calpol veya parol okeydir.
Dün 38di ateşi
Dolven hiç vermedim zaten
Ama birsey dicem parol kaç saat arayla ve günde kaç kere vereyim sizce
Ama öksürük ve hapşırık varAteşi çıkmazsa vermeyin 38i geçerse verin rutin vermenize gerek yok. Gece yatarken verin gece uykuda çıkmasın ateşi. Saat başı kalkıp ölçün. Ateş 38i görünce ilk duşa sokun. Tekrar ölçün 37leri gördüyseniz vermeyin biraz daha bekleyin.
Sürekli ateş düşürücü vermeye gerek yok. Benekler ateşi kaldırır.
Ama öksürük ve hapşırık var
Burnu tıkanırsa serum fizyolojik sıkıp aspiratör ile çekin.Vermedi sprey
Burnu tıkanırsa serum fizyolojik sıkıp aspiratör ile çekin.Vermedi sprey
Burnu kapalı değil şuan
Sadece vücut ısısı var öksürüyor ve hapşırıyor çok ilaç verme taraftarı değilim ya anne sütü alıyor
Paro veya calpol ver çay kaşığıylaGünaydın
Zeytinyağı varsa göğsüne sürün rahatlatırBurnu kapalı değil şuan
Sadece vücut ısısı var öksürüyor ve hapşırıyor çok ilaç verme taraftarı değilim ya anne sütü alıyor