Bebeine bldrcn yumurtas veren var m?

yagmur-2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2008
156
0
41
Merhaba arkadaşlar aranızda bebeğine bıldırcın yumurtası veren var mı? Faydası saymakla bitmeyen bıldırcın yumurtasını kızıma vermek istiyorum haşlayıp vermek mi daha iyi yoksa çiğ içirmek mi kararsız kaldım aranızda bıldırcın yumurtası veren var mı verdiyse nasıl verdi .Birde veren arkadaşlar ne zaman verdiğini yazarsa sevinirim benim kızım 17 aylık .Teşekkürler

bende yeni vermeye başladım bazen yumurtayla yapacağım birşeyin içine ondan koyuyorum bazende sütünün içine 2 günde bir çünkü bir tanesi 5 tavuk yumurtası değerinde oğlum 1 yaşında bu arada

ben 1 yaşına kadar verdim,sonra normal yumurtaya döndüm.Kesinlikle pişrip vermelisin,normal yumurtayı nasıl yiyorsan öyle.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Demek ki koskocaman sitede sadece biz bebeklerimize bıldırcın yumurtası veriyormuşuz ve bize fikir verecek başka kimse yokmuş ne acı

bende kızıma veriyorum çok faydalı sayesinde kışı hastalıksız atlatıyoruz..şimdide 5 aylık oğlum var zamanı gelince onada başlayacağım...ne zaman başlayabilirm fikriniz varsa söylerseniz sevinirim...

valla ben oğluma bi kaç yıldır vriyorum ama benimki büyük 7 yaşında
sanırım o kadar küçük çocuk için ağır gelebilir gün aşırı verirseniz ya da haftada bi kaç gün iyi olur
ben çiğ tüketilmesini doğru bulmuyorum astım için sütle çiğ olarak tüketiyolar ama haşlayınca ya da kırınca da aynı vitaminleri duruyo sonuçta

canım benim kızım 17 aylık yeni başladım, senin oğlun daha çok küçük, 7 aylıkken ben kızıma yumurta sarısı veriyordum keşke o zaman başlasaydım

canım benim kızım 17 aylık yeni başladım, senin oğlun daha çok küçük, 7 aylıkken ben kızıma yumurta sarısı veriyordum keşke o zaman başlasaydım

teşekkürler 7 aylıken versem bişey olma:dance:z yani bu gün az bi yumurta sarısı verdim hafiften kahvaltıya başlıyoruz bakalım..

benim de oğlum 17 aylık 2 aydır bıldırcın yumurtası veriyorum çokta memnunum yalnız siz haftada kaç kere veriyorsunuz? fazlası zararlı diye biliyorum?

merhaba kızlar benımde kızım 17 aylık burayı okumadan önce hiç aklıma bile gelmemişti bıldırcın yumurtası.paylaştıgınız için sağolun bende artık vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…