- 2 Eylül 2008
- 4.147
- 2
valla benim bebiş 32 günlük ama ben 2 kere doktora götürmek haricinde dışarı çıkarmadım kızlar çünkü hemen hapşırmaya başlıyo napçam bilmiyorum 40 ında çıkartıcam ama hasta olcak die korkuyorum bide ben ilk günden beri ısıtıcı kullanıyorum onun odasında çünkü doktor 24 ile 26 derece olması gerekio çocuğun odası dedi die bizde öyle yaptık öyle yapıyoruz ama odadan dışarı çıkardığımda hapşırmaya başlıyo napçam nası alıştırıcam bilmiyorum. bide nacizhane benim fikrim ben 40 ı çıkmadan çıkarmam oda neden derseniz ben 1 haftalık lousaydım bebeği anneme bırakıp dışarı çıktım gece gezmeye. eve dönerken yere yapıştım çok kötü düştüm iki elimde yarıldı ve bi bacağım diz kapağım yarıldı devamlı resim çekilmiştim o gün elimdede hala makina vardı makinada parçalandı az kaldı dikişlerimde patlıycaktı (sezeryanlıyım) çok acı çektim :sinifsinif:
nazara bukadar inanmazdım ama o günden sonra kesinlikle çok inanıyorum o yüzden 41. günden sonra kızımı dışarı çıkartıcam bence sizde dikkate alın.
geçmiş olsun serincim..
ben 20 günlük avm lerde parklarda bebek dolaştıranlara hayret ederken daha da erken çıkaran arkadaşlar varmış.giydirdim çıkardım diorsunuz dışarıdaki virüsler giydirip çıkarınca zarar vermior galiba??savunma metabolizması oluşmamış bir bebeği sadece soğuğa karşı koruyabilirsiniz dışarıda başka şeylere karşı değil...amaaann olursa olsunn hiç hasta olmayacak mııı diorsunuz galiba...ya da allah'ın izniyle bişey olmaz diorsunuz düz mantık.