Bebei srekli mzldayan bu yzden hibir i yapamayan var m?

Kızlar bebeğim yok şu an, oğlum 7 yaşında ama sizi çok iyi anlıyorum diye atladım topiğe..

Ahh ahhh, tuvalette rahat rahaaatttt şeyetmeyi bile özlemiştim o zamanlar..
Aheste aheste banyo keyiflerim tarih olmuştu..

Bir süre unutun iş miş yapmayı.kaydirigubbakcemile3.Acil işler yapılacak, gerisi kalacak..:lepi:

canım bence sen yine de bir tahlil yaptır. kakanın rengi altınsarısı olmalı. doktorların en çok dikkat ettiği şey bu.aklına kötü bişey gelmesin ama bi yaptır bence

doktora kaç kere gösterdim ama anne sütü kakası diyor ne biliyim ya bebiş üşütüyor ya ben çözemedim evin içindeyiz nasıl oluyor anlamadım

CANIM BENİM OGLUM 2,5 AYLIK BİZİMDE ÇOK GAZLA BAŞIMIZ BELADAYDI DOKTORA GÖTÜRDÜM VE DOKTOR BANA TAMAMEN BİTKİSEL OLAN BİR SURUP VERDİ ONU KULLANDIKTAN SONRA MASALLAH HEP GAZINI KENDİ ÇIKARIYOR VE RAHATLIYOR İSTERSEN ADINI VEREYİM SENDE KULLAN ENDİŞELENMENE GEREK YOK BU ŞURUP TAMAMEN DEREOTU YAGI KİMYON YAGI KARIŞIMI ADI NURSE HARVEY'S YANLIZ SİGORTA ÖDEMİYOR BİLGİNE AMA ÇOK PAHALI BİŞEY DEGİL HOŞÇAKAL hihoyyyt

bende aynı durumdayım bırakıp ıs yapmam hayal oldu esımın ısten gelmesını beklıyorum yemek ıcın esımde artık alıstır dıyo cunkı 9 da yemek yıyebılıyos oglenlerı uyudugunda odasından cıkıyorum ama tam ısebaslıycam mızıklanıyo nasıl duzelcek bılmıyorum

Kızlar banada yardım edin, dün gece saat 1,00 da uyandı herşey yolunda gidiyor gibi gözükürken sabah 8.00 e kadar hiç uyumadı gözleri kızardı uykusuzluktan ama uyumadı aslında doğduğundan beri kuş uykulu, ama beni rahatsız ettiği kadar kendiside oluyor, sab simplex sürekli vermeye korkuyorum açıkçası faydasından da şüpheliyim Allah onlara sağlık versin ama benimde dermanım kalmadı 2,5 aydır günde 3-4 saatlik ve kesintili olarak uykudan başka uyku gördüğüm yok, nurse harveys kullanayımmı acaba, doktora da götürecem ama bi sağlık sorunu yok gibi, ishal, ateş gibi bir sorun yok çok şükür, şu an uyuyor ama artık uykusuzluktan bayıldımı noldu bende anlamadım, gerçekten yardıma ihtiyacım var.

canımben sab kullandım çok iyi ama çok sulu kaka yapmasına sebep oluyo ben ishal oldu sandım dr o ilaçtan dolayı dedi gazı çıkartırken tabi bi taraftan da kakayı çıkarıyo neyse sonra nurse harveys kullanıyorum şimdi çok memnunum düzenli kullanınca uyumaya başladı.ondan önce 20 dk bir uyanıyodu.şimdi rahat uyuyo tabi uyutana kadar canımız çıkıyo o ayrı da.ama nurse harveysi şiddetle tavsiye ederim.zaten hiç bir zararı da yok bitkisel tamamen

arkadaşım şu yazınla beni nasıl rahatlattın bilrmrzsin ben günlerdir oğlum çok kaka ve sulu kaka yapıyor diye kendşme dert ettim bizde sab kullanıyoruz ve gaz çıkarırken hep kakada çıkıyor az az demek sabdan ,bende ishal oldu diye kaç kere doktora götürdüm şimdi içim rahatladı Allah senden razı olsun

Bu sabahta 8 ettik anlayamıyorum bir türlü bir derdi var ama öle ağlaması olmayınca da ne derdi var anlayamıyorum ki? Bide su nurse harveysi deneyecem ilk fırsatta.

Terken benim kızımda sık sık yeşil kaka yapıyor. Dr. yeşil kakanın sebebini hep benim yediğim sebze ve meyveye bağlıyor. Ispanak yeşili olmadığı sürece korkma çok normal dedi.

Nurse harveyse başladım peki ne zamana kadar vermek gerekir sorun gidene kadar mı? İnşallah bu sefer işe yarar akşam ilk defa 03.30 a kadar uyudu ama sonra 8.30 a kadar uyumadı, dua edelimbirbirimizede biraz biz de uyuyalım artık yoksa kendimi tanıyamıcam :)

off ne zordur bılırım..
benım kızım aynen oyleydı..
cok fazla gazı vardı ve sagolsunlar kucaga alıstırdılar..
olan bana oluyordu tabıı bı r kucagımda kız bır elımde kasık yemek yapardım..
ama sukurler olsun kı 6 ayda hersey bıttı..
az kalmıs canım gaz sorununuz bıtsın gecer..

kızlar dün gece en az 10 kere kalktım bebişiuyuttum. ama kuş uykusu var bizimkinde tam yatıyorum hatta uyumaya başlıyorum ki bizimki ağlıyor. eşim de uyandı hep. şimdi nihan hanım mışıl mışıl uyuyor. tabi benim de uykusuzluktan başım ağrıyorrrmirmirmirmir

Bayanlar sizi gaz çıkarabilmesi yönünden çok rahatlatacak bir önerim var.Mutlaka deneyin ilk gün farkı anlayacaksınız. Humananın still tea diye bir çayı var emziren anneler için. Hem annede süt yapımını arttırıyor hemde bebekte gaz oluşumunu önlüyor. Günde 2 bardak içiyorum.Bebeğim hiç durmadan gazını kendi çıkarıyor.Artık ilk aydaki gaz krizinden eser yok. Benimde oğlum şuan 4 aylık ve sizin sıkıntılarınızın aynısını yaşıyorum.Her zaman ağlıyor ve hep kucak istiyor ilgilendim mi gülücükler saçıyor.Bu işe çare bulan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…