- Konu Sahibi Serencam83
-
canım bence sen yine de bir tahlil yaptır. kakanın rengi altınsarısı olmalı. doktorların en çok dikkat ettiği şey bu.aklına kötü bişey gelmesin ama bi yaptır bence
Kızlar banada yardım edin, dün gece saat 1,00 da uyandı herşey yolunda gidiyor gibi gözükürken sabah 8.00 e kadar hiç uyumadı gözleri kızardı uykusuzluktan ama uyumadı aslında doğduğundan beri kuş uykulu, ama beni rahatsız ettiği kadar kendiside oluyor, sab simplex sürekli vermeye korkuyorum açıkçası faydasından da şüpheliyim Allah onlara sağlık versin ama benimde dermanım kalmadı 2,5 aydır günde 3-4 saatlik ve kesintili olarak uykudan başka uyku gördüğüm yok, nurse harveys kullanayımmı acaba, doktora da götürecem ama bi sağlık sorunu yok gibi, ishal, ateş gibi bir sorun yok çok şükür, şu an uyuyor ama artık uykusuzluktan bayıldımı noldu bende anlamadım, gerçekten yardıma ihtiyacım var.
canımben sab kullandım çok iyi ama çok sulu kaka yapmasına sebep oluyo ben ishal oldu sandım dr o ilaçtan dolayı dedi gazı çıkartırken tabi bi taraftan da kakayı çıkarıyo neyse sonra nurse harveys kullanıyorum şimdi çok memnunum düzenli kullanınca uyumaya başladı.ondan önce 20 dk bir uyanıyodu.şimdi rahat uyuyo tabi uyutana kadar canımız çıkıyo o ayrı da.ama nurse harveysi şiddetle tavsiye ederim.zaten hiç bir zararı da yok bitkisel tamamen
canımben sab kullandım çok iyi ama çok sulu kaka yapmasına sebep oluyo ben ishal oldu sandım dr o ilaçtan dolayı dedi gazı çıkartırken tabi bi taraftan da kakayı çıkarıyo neyse sonra nurse harveys kullanıyorum şimdi çok memnunum düzenli kullanınca uyumaya başladı.ondan önce 20 dk bir uyanıyodu.şimdi rahat uyuyo tabi uyutana kadar canımız çıkıyo o ayrı da.ama nurse harveysi şiddetle tavsiye ederim.zaten hiç bir zararı da yok bitkisel tamamen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?