- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 41
- Konu Sahibi Serencam83
-
arkadaşlar benim bebişim gün iinde sürekli mzıklanıyor bana hiçbir iş yaptırmıyor hep ağlama hep ağlama çoğunlujla mızıldama şeklinde sürekli gaz halinde gazımızda geçmedi bir türlü bazen kafam şişiyor :roflol: benim gibi olan varmı aranızda
of arkadaşım of aynen nolcek halimiz bu bebilşler ne zman düzene gircek şöyle bebişimle gezmek istiyorum artık bi yerede gidmiyoruzki hadi şimdi havalar soğuk ama iyiykende çıkamıyodkki burnumuzdan getiriyor inşallah büyüdüklerinde utandırırlar bizi sağlıklı olsunlardagamyoncuiremsu
inşallah canım,ben de gece diyordum ki ekim annelerine sorayım bakalım benim gibi olan var mıymışş diye:roflol:
söylemeyi unuttum kızlar benim bebişim bazen yeşil kaka yapıyor mesela 2 gündür öyle annnem sen üşütüyorsun ondan yeşil diyor yani ben üşüyünce sütler soğuk oluyormuş sonra çocuğun karnını ağrıtıyormuş kızlar 8 gündür evdeyim nasıl üşütebilirim onu düşünüyorum ya kakası yeşil ondan gazı oluytor yada benim yediklerimden heralde ya herkesin çocuğu bu kadar hassasmı acaba senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?