• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebei olan anneler

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
şu durumda bebeğin rutine alışması zor çünkü çok küçük
dolayısı ile 6 aylık olana kadar sen ona uyman bence gelişimi açısından daha faydalı olur...

meraba ben bugün üye oldum benim kızımın da yarın 40 çıkıyor bende hem emziriyorum hemde mama veriyorum ama 2 3 gündür malesef kakamızı yapamıyoruz hep ben yardımcı oluyorum kulak çubuğuyla poposuna sokuyorum biraz rahatlıyor ama kendi yapamıyor zorlanıyor buda beni çok üzüyor ne yapmam lazım kabız değil çünkü ben kulak çubuğuyla yaptığım zaman sulu kaka yapıyor yardımcı olurmusunz...
canım bu durum yani kulak çubuğuyla bu işi götürüyor olman çözüm değil kesinlikle bizimde ilk zamanlar aynı problemimiz vardı kakasını sulu yapıyor yapınca ama kabızlık durumu vardı gazınıda rahat çıkartıyordu ama kakaya gelince özellikle akşamları hep aynı saatlerde ağlamaya başlıyordu ve tv de bi programda bebek gaz ilaçlarının zararlı olduğunu duydum o gün ilacı kestim ve şuan ne kabızlık var nede o ağlama saatleri ilacı kullanırken günde 5-6 kere kakasını yapıyordu ama yaparken ağlıyordu bu yüzden makatında çatlkak oldu zorlamadan. şimdi 2-3 kere yapıyor kakasını bazı günler sadece 1 kere ama en azından rahat zinco kullanıyorduk sende eğer kullanıyorsan bu ilacı kesmelisin birde o şekilde 5-6 gün dene bakalım çubuk bir çözüm değil tam tersi alışkanlık yapabilir devam edersede doktorla görüş derim ben

bende zinconun gaz damlasını kullanıyordum kestikten sonra kızımın nedensiz ağlamaları kesildi gazınıda emerken daha rahat çıkarıyo

emzirmeye mekan zaman hep bulunur.psikolojın degısır cık dısarı.bırde cocuk alısssın cevre sartlarına yoksa sık hastalanıt dr solemıstı yakınımızın cocugugna halıya bıle oturtmazdı fazla hıjyen ıı deıldır.bazı bakterılere ıhtıyacımız varmıs..

çık dışarı gez ama çok uzun tutma gezileri yavaş yavaş bebeğinde alışşın havalarda güzel emzirmeye yer bulunur olmadı al bir tülbent geç arabana özrtün ve emzir psikolojin değişir iyi gelir eve hapsetme kendini

Back