--------------------------------------------------------------------------------
Benim bebeğim 2 aylık ve maalesef ben daha doğumdan beri dışarı çıkmadım çünkü bebeğim sürekli emmek istiyor 1 yada 2 saatte bir dışarı çıksak gittiğimden hiçbirşey anlamıycam acıkıcak sonuçta ek gıdalara geçince daha rahatlıkla çıkarım diye düşünüyorum diğer anneler siz nasıl yapıyorsunuzz sütü sağsam sütüm sağılmıyor maalesef benim anca emmeyle çıkıyor sütüm akmıyor diğer anneler peki ya sizzz küçük bebeğinizle dışarı çıkabiliyormusunuz???????
--------------------------------------------------------------------------------
Benim bebeğim 2 aylık ve maalesef ben daha doğumdan beri dışarı çıkmadım çünkü bebeğim sürekli emmek istiyor 1 yada 2 saatte bir dışarı çıksak gittiğimden hiçbirşey anlamıycam acıkıcak sonuçta ek gıdalara geçince daha rahatlıkla çıkarım diye düşünüyorum diğer anneler siz nasıl yapıyorsunuzz sütü sağsam sütüm sağılmıyor maalesef benim anca emmeyle çıkıyor sütüm akmıyor diğer anneler peki ya sizzz küçük bebeğinizle dışarı çıkabiliyormusunuz???????
allah kolaylık versin bende bebekten önce çalışıyordum ama tekrar başlayamayacağım özel sektör sonuçta devlet işi olsaydı devam ederdim herhalde miniği bırakıp gidemem yaaa çok zorslm canım aynı sıkıntıları bende yaşadım seni anlıyabiliyorum .Kızım 4. ayında birde kışa denk geldi patlamak üzereyim.Çalışma hayatına alışan biri olarak evde kalmak bunalttı beni ama onun sevgisi herşeye değiyor.Henüz ek gıdalara başlamadım o yüzden sık sık emişiyoruz, bu halde dışarıda nasıl dolaşılır bilemiyorum. Şimdi 2 gündür elma suyu veriyorum tatlı kaşığı kadar tatlara alışsın diye. Ben İzmirdeyim havalar epeyce yumuşadı evin çevresinde kısa gezintiler yapmaya başladım inşallah daha da rahatlıycaz .Yaklaşık 1 ay sonra işe başlıycam ne yapacağım bilmiyorum düşünmek bile isemiyorum.. Sevgiler
böyle olması çok normal daha çok küçük 3 aylık olunca arahatlarsın hatta o zaman etrafı yeni keşfetmeye başlayınca bu seferde buraya yardım bebeğim emmek istemiyo diye başlık açarsın emin ol canım, zaten havalar daha o kadar sıcak değil biraz sabret derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?