ooof ooof ben daha anne olmadım ama ilk hareketinde ben kesşn ağlarım..Sveinçten yerimde duramam ve hareketlerini hissetmek için kesinlikle uyumam gece hareket ederde be kaçırırım diye ....
anlatilacak gibi değil kii nasil anlatayim hiç bi şeye benzemiyor.BABASINA DA GÖSTERMEK İSTİYORUM AMA TAM BABASI BAKINCA KIPIRDANMAYI KESİYOO BABASINA DAHA GÖSTERMİYO KENDİNİ BABASI BAKMAYI BIRAKINCA YİNE BAŞLIYO KIPIRDANMAYA HEP KIPIRDASIN İNŞALLAH İN DURMASIN YAVRUMUN KIPIRDANMALARI
kızımın minik tekmişlerine bayılıorum bende sırtüstü yatıım hiç bekletmiyo hemen çakıyo 2tane:)
slm kızlar ben 20.cı hafta hıssettım ılk hareketi ama basıma cok komık bır olay geldı kayınvaldem dedıkı ılk hıssettıgınde kıme baksan ona benzermıs bebek dedı bende ıs yerındeydım oturuyordum ıcımde pıt dıye bısı hısssettım dozlerıme kapadım kosa kosa aynaya gıttım aynanın onunde bızım temızlık personelı olan bı abımız var cöpleri topluyordu abı cekıl dedım adam hayretle noldu dıye sordu cekıl cok acıl aynaya bakmam gerekıyo dedık ve kendıme baktım ama cok gulduk arkadaslarla bakalım sonuc ne olucak,
şu an 6,5 aylık hamileyim.İlk kez sanırım 1,5 ay önce hissettim.Ben de bilgisayar başındaydım korktum.Çünkü hareketlerini karnımdan değil de rahimden bir kanat çırpınışı gibi hissettim.Korktum çünkü daha evvel kanamalarım olmuştu yine bişiyler oluyo sandım ama o kadar şeker ki; içimde bir balık var sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?