selam kızlar. benimde bebeğim 19 aylık aynı odada yatıyoruz fakat o beşiğinde yatıyor. kızım hala emdiği için gece sık uyanıyor. kızıma tam olarak oda almadım biraz daha büyüsün istiyorum. benim görümcemin iki oğlu var biri 7 yaşında. bunlar sürekli oturma odasında yatıyorlar 2 çekyat var. 2 yaşındaki oğlu doğana kadar ana oğul bi çekyatta eniştem diğer çekyatta yatmış. 2 senedir büyük oğlu babasıyla küçük oğlu annesiyle yatıyor. buna biraz karşıyım açıkçası özel hayat diye birşey yok.
selim kızlar benim bir sorum olacak. şu lilypie yi nasıl ayarlıyorsunuz bu sidece neyi nereye kaydediyorsunuz. herşeyi ayarlıyorum ama neyi nereye kaydedeceğimi bilmiyorum. sürekli uygun format değil diyor. yardım ederseniz çok sevinirim.
oğlumu 2.5 aylıkken odasına aldım,çok küçük olduğu için sanırım zorluk çekmedik şu an 7 aylık ve yanıında biri varken uyuyamıyor,mutlaka yanlız olacak,bizimkide bir değişik işte :)
benim kızım 12 aylık ve bizim odamızda beşiğinde yatıyor. 2-3 aydır beşiğine tutunup ayağa kalkıyor ve sarkıyor ama kesinlikle düşmüyor. hatta itiyorum bazen atlayacak mı bakalım diye kesinlikle ağlıyor itme diye. düşmediğine göre içim rahat uyuyorum. gün içinde uyumak istemezse yatağımda beraber uyuyoruz ama geceleri beşikte yatıyor. kendi yatağına 1 kere koymayı denedim onda da gece uyandı içli içli ağlamaya başladı beni burda bırakma der gibiydi dayanamadım bir daha da denemedim. geceleri üstünü çok açıyor o yüzden kontrol edemem diye şimdilik bırakıyorum ama havalar iyice ısınsın ben de odasına koymayı deneyeceğim. 1-2 hafta çekeriz ama sonra düzelir diye umuyorum
bende ayırmak istiyorum odasını, kayınvalidem, eltim ve çevrem tarafından kötü anne ilan edildim, sanki çocuğumu istemiyomuşum gibi. Doktorumuz şimdi tam sırası ayırın dedi üzerinden bir ay geçti, odamızda da ayrı yatağında yatıyor ama ben onun alışması için istiyorum. Çok uzağa da gitmeyecek ki yan odaya gidecek:)
konuyu açtığımda kızım 9 aylıktı ayırsammı diye düyşünüp duruyordum yürüyene kadar bekleyim dedim şimdi kızımı geçtim ben nasıl ayrılacam onu bilmiyorum
ayırmadım. üç yaşını doldurana kadar da ayırmayı düşünmüyorum. sabiha paktuna keskinin web sitesine girip videolarını izlerseniz o da ayırmamızı önermiyor..
yaaa ben hamileyim, son ayımdayım. bu kadar uzun süre bebeğin aynı odada olacağını bilmiyordum. bizdebüyüyen karyolalardan aldık yan odaya koyduk. odalarımız küçük ,bizim odamıza sığmaz o.ancak odamızdaki şifonyer ve çekmeceleri kaldırıp öteki odaya koyarsak ancak öyle sığdırabiliriz.eşim başka bişey de almıyor. park yatak, sepet gibi..iki taneye gerek yok diyor. e napacam ben ozaman????
yaaa ben hamileyim, son ayımdayım. bu kadar uzun süre bebeğin aynı odada olacağını bilmiyordum. bizdebüyüyen karyolalardan aldık yan odaya koyduk. odalarımız küçük ,bizim odamıza sığmaz o.ancak odamızdaki şifonyer ve çekmeceleri kaldırıp öteki odaya koyarsak ancak öyle sığdırabiliriz.eşim başka bişey de almıyor. park yatak, sepet gibi..iki taneye gerek yok diyor. e napacam ben ozaman????