peki ne zaman ayrı odaya geçmeliymiş sonuçta bizleri nde özel hayatı var bebeklikten çıkınca aynı odada kalmak çok daha zor olabilir.ben geçen gün televizyonda bir çocuk psikoloğu artı nörologdan duymuştum( sabiha paktuna keskin)hani şu doktorum programına sürekli çıkıyor çocukların küçükken odasının ayrılmasının doğru olmadığını söyledi
anne kokusuna ihtiyaçları varmış aynı odada yatmaları en doğrusuymuş
küçükken alıştırıldıklarında konuşup dertlerini anlatamadıkları için kabullenirlermiş
biraz hareketlenmeye yürümeye başlayınca uyanıp doğru annesinin yatağına gelirlermiş
ben geçen gün televizyonda bir çocuk psikoloğu artı nörologdan duymuştum( sabiha paktuna keskin)hani şu doktorum programına sürekli çıkıyor çocukların küçükken odasının ayrılmasının doğru olmadığını söyledi
küçükken alıştırıldıklarında konuşup dertlerini anlatamadıkları için kabullenirlermiş
biraz hareketlenmeye yürümeye başlayınca uyanıp doğru annesinin yatağına gelirlermiş
ben de 6 aylıkkenodasını ayırmayı planlıyorum. yalnız benim oğlan çok yer yadırgıyor odası değişse dakikalarca bakınıyor. sık sık uyanıyor zaten bu ara diş sorunu yüzünden sık uyanmaya başladı. ama kararlıyım 6. ayda odasını ayırmaya bilinöçlenirse ayırmam zor olur.kızım 6 aylık olduğunda kendi odasına geçirdim.
Gece 727867867 kere kalktığımız halde almadım yanıma.
Çok şükür sorun yok gece kalkıp yanıma da gelmiyor.
Hem o hem ben sağlıklı uyku çekiyoruz.
Benim odam da yatarken ufacık bi sesten uyanıyordu ve yatağıma aldığımda düşecek korkusuyla ben uyuyamıyordum.
Böylesi bence en sağlıklısı.
ben geçen gün televizyonda bir çocuk psikoloğu artı nörologdan duymuştum( sabiha paktuna keskin)hani şu doktorum programına sürekli çıkıyor çocukların küçükken odasının ayrılmasının doğru olmadığını söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?