Bebek Beslenmesi Bebeğinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

denizimlola

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2020
277
471
23
Tecrübeli annelerden yardım istiyorum. Bebeğim on aylık evde ikimiz tek oluyor bu dönemde bazen babası da oluyor tüm gün. Bebeğimle çeşitli oyunlar oynuyorum güldürüyorum. Ama bebeğim öğle uykusu yok denecek kadar az sürekli yanında olmamı istiyor ben elimden geldiğince yanında duruyorum. Ama yapacağım etkinlikler bitiyor maalesef. Yani sürekli yanında durmam da doğru değil kendi başına oynayabilsin istiyorum ama zamanı düzeni bi türlü oturtamıyorum açıkçası geceleri dısında kendimize ayırabileceğimiz 10 dk bile olmuyor çoğu zamn. Nasıl bi yol izlemeyelim Güzel annelerden yardım istiyorum Şimdi den teşekkürler😇😇

Benim bebeğim 6 aylk bizde öyleyiz. Gün içinde nerdeyse hiç uykumuz yok. Yere oyuncaklarının yanına bırakıp işimi yapmaya gidiyorum hemen ağlıyor.. Ne yapacağımı bende bilmiyorum 🤷‍♀️

Benim bebeğim 6 aylk bizde öyleyiz. Gün içinde nerdeyse hiç uykumuz yok. Yere oyuncaklarının yanına bırakıp işimi yapmaya gidiyorum hemen ağlıyor.. Ne yapacağımı bende bilmiyorum 🤷‍♀️
İnanın bende o durumdayım sağolsun eşim bu konuda duyarlı işler konusunda paylaşım içerisindeyiz ama işte ikimizde çok yoruluyoruz çevremizde hiç kimse yok akraba eş dost hiç kimseyi görmüyor pandemi var pek dışarıda çıkamıyoruz sadece bizi görüyor çocuk. Ne yapacam bilmiyorum

İnanın bende o durumdayım sağolsun eşim bu konuda duyarlı işler konusunda paylaşım içerisindeyiz ama işte ikimizde çok yoruluyoruz çevremizde hiç kimse yok akraba eş dost hiç kimseyi görmüyor pandemi var pek dışarıda çıkamıyoruz sadece bizi görüyor çocuk. Ne yapacam bilmiyorum
Etrafında kmse olmasn daha iyi.. benm aynı binadaym karışlmadk şeyleri yok.. uzaklk en iyisi😁

Etrafında kmse olmasn daha iyi.. benm aynı binadaym karışlmadk şeyleri yok.. uzaklk en iyisi😁
Evet benimkilerde öyledir bi denk geldiler mi hiç bi şeyi beğenmezler ağzını niye bununla sildin altını niyeb böyle temizledin onu eline verme şöyle koyma offf offf bi taraftan iyi ama işte bebeğim kimseyi görmeden büyüyor aynı zamanda sürekli bana yapışık o zor işte

Back