Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimibebeğinizle kaçıncı ay tatile çıktınız?
bizde ilk tatilimize 2,5 aylıkken çıkmıştık çok rahattı şimdi 13 aylık anneme gitmeye cesaret edemiyorum yapabileceğiniz en güzel tatil olur hele sadece emiyorsa daha da rahat olur
Benim kızım da 3. ayına girdi. Asıl ben sadece emiyor diye cesaret edemiyorum. Bebek küçük, bütün gün güneşin altında tekne turuna götüremem. Plajda uykusu gelince nerede uyutacagım sıcaktan zaten bunalıyor çocuk. Otel odasında bırakıp aşağıya inemem. Annemi de tatile götürsek yanımızda, ek besin yemiyor ki anneme bırakıp ben çıkayım. Çok zor bence.
aranızda en erken ben gittim heralde benim oğlum 1.5 aylıktı gittiğimizde.erdeğe gittik.çok küçük oldğundan yolculukta sürekli uyudu.orda ise yine aynı emdi uyudu ben denizede gittim..akşam yürüyüşlerinede gittim.hiç bişeyden geri kalmadım .çok şükür çok güzel geçti...bence huysuz bi bebeğiniz yoksa küçükken gitmek daha iyi.ayrıca denizede soktum onu..suyu çok sewiyo aslında ama babası heweslenip uykudan uyandırınca we birden denize sokunca biraz korktu oğluşum.wede Allaha şükürler olsun hasta falanda olmadı
bebişimle doğduğundan beri tatildeyiz.yolculuğu çok seviyor,otobüs.tren,otomobil ve en son görev yerime dönerken de uçağa bindik.maşallah hiç eziyet etmedi