• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeğinizle kaçıncı ay tatile çıktınız?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

ayxsxegxuxl34

kuzucuklarım:)
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2007
513
8
96
43
Diğer
mrb arkadaşlar allah kısmet ederse mayısın 15nde kızım olucak ağustos gibi tatile gitmeyi planlıyoruz bebeğimde 2 buçuk aylık olucak sizce bi sakıncısı olurmu siz kaçıncı ayında çıktınız tatilekaydirigubbakcemile4

bizde ilk tatilimize 2,5 aylıkken çıkmıştık
çok rahattı
şimdi 13 aylık anneme gitmeye cesaret edemiyorum
yapabileceğiniz en güzel tatil olur
hele sadece emiyorsa daha da rahat olur

bence de sanki küçükken tatil daha kolay...benim kızımda tatile çıkacağımız zaman 13 aylık olmuş olacak ve ben korkuyorum...nasıl yapacağız diye....

ben oğlum dört aylıkken çıkmıştım hayatımda geçirdiğim en kötü tatildi yanlız gitmemiştik arkadaşlarla ama yinede ben çok kısıtlı kaldım hiç hoşlanmadım.

Bizde ilk 7,5 aylikken tatile gitmi$tik..Kabus gibiydi..Ucaga girmemizle aglamaya ba$ladi, inene kadar..Gittigimiz yerde de ilk 2 gün uyumadi..

canım hayırlı olsun bebeğin şimdikden.oh ne güsel şimdikden tatili planmışsınız.bizde kızımla 2,5aylıkken ananemize gittik.7saatlik hemde otobüsle gitmek zorunda kaldık.çokda keyif aldık beraber.biraz üzdü anasını ama değdi.tavsiye ederimkaydirigubbakcemile5

bebekten bebeğe değişir bence. benim oğlum 3 aylıkken gitmiştik tatile ve benim için çok zor geçmişti açıkçası.şuan 14 aylık ve tatile çıksam yine burnumdan gelir eminim çünkü oğlum çookkk yaramaz.....

bebekler rahatları bozulunca çok yaramaz oluyorlar resmen kendi yataklarını her güngü düzenli ilgi ve bakımlarını hep aynı ortamda olsun istiyorlar böyle olması içind ehiç bir yere çıkmayıp evde oturmak lazım bende dün dışarı çıktım ve eşimin biraz işi vardı ve arabada oturup bekledik ama koca araba bize dar geldi açtımı koca bi ağaz nasıl ağlıyo nasıl ağlıyo ay böyle olduğunda canım dan beziyorumaracın dışınada çıkaramıyorum terli diye ay öyle işte bende daha memleketime gidemedim otobüse binmeye cesaret edemiyorum o yüzden eşimin arabayla bırakmasını bekliyorum özgürce bişiler yapamamak çok kötü

bizde kızım 2.5 aylıken alanyaya 3 günlüğüne gitmiştik resmen rezil oldum.gaz sancılarımız vardı deli gibi ağladı sürekli odadan çıkamadım ben.

anam hiç yok rahat eden, bizde 6-7aylıkken çıkarız dioduk ama burnumuzdan gelicekse çıkmaylm madem

Çınar 4 aylıktı yazlığımıza gittiğimizde. Aslında ben pek zevk almadım. Evimiz Dikilide ve denizin suyu soğuktur. Halam deli gibi yüzüp üşüme sütün kesilir, çocuk gazdan kıvranır gibi bir sürü şey söyleyip yolcu etti bizi tabi ben çocuğuma birşey olur korkusuyla 3 ayda 10 kere ya girdim ya girmedim denize. Dolayısı ile bu sene diyordum ama 12 Haziran'da iş başı yapacağım hafta sonları dışında tatil yok. Seneye kısmetse :)))

biz kızım 2 aylıkken bayram tatiline gitmiştik pek bir sorun yaşadığımızı hatırlamıyorum yolculuğun çoğunu uyuyarak geçirmişti küçük olduğu için
ama benim bildiğim 4 aylıktan küçük denize bebeğin sokulmaması gerektiğiydi doktorunuza sorun yinede yolculuğa çıkmadan bizöyle yapmıştık iyide olmuştu

denize girdiğimizdede 9 aylıktı hiç sorun çıkarmadı suyu çok sevdiği için denizide sevdi
inşallah sizde sorunsuz bir şekilde tatil yaparsınız her bebek farklı oluyor sonuçta siz sakinseniz o da sakin olucaktır

benimki 3 aylkı şimdi 4 aylıkken gitcez temmuzda yanihatta 4,5 aylıkken ama ben bile endişeliyim.sıcaktan hastalanmaz umarım.

valla kesinlikleşimdi gidin, ne var ki emzir, altını değiştir, uyur zaten küçük oldugu için, benim kzım temmuzda 1 yasında olacak, gitmeye cesaret edemiyorum, ne yedireceğim,nasıl yedireceğim diye, en güzeli küçükken gezmek,ek besine başlamadan...

yaw benim gideceğim yer 1460 km mecbur uçakla gidecem direk uçuş yok burdan izmire izmirden ankaraya ankaradan tranbzona bitmez bu yolculuk neyseki koliğimiz bitttiii

Oğlum 2008 mart doğumlu..Geçen yıl 4 aylıkken gittik..Çok değil ama rahat ettim yinede..
Bu yıl bir günlüğüne gittik.Çook zordu..
Hareketlendikçe dahada zorlaşıyor..

Back