benım ogşum on bır aylık ve bızım odamızda daha uzun surede ayırmayo dusunmyorum kızımıda ayırmamıştım
ben gozumu acıcam nefes alıp verdıgını gorucem sonra uykuma devam edıcem ınan odadna alınca cok daha huzurlu uyucaksın mınıgınde senın kokunla güvende hıssedıcek kendını
kurallara takılma canım doya doya yasa annelıgını
günaydınn nasılsınız?? dün gece aynı odada uyuduk oğluşumla yeni beşiğini odayı yadırgadı gecede 2 defa kalkıyor 1 le 2 arası ve 4 le 5 arası 2 de kalkıgında emip uyoyodu bugun farklı odad oldugunu anladı işikları hiç açmama ragmen :) bi afalladı 2,30 da uyudu :) bende mekik dokumadım iki oda arasında
Oooo canım benim 45 gunluk bebek ayrı yatar mı hic benim kızım 2.5 aylık kıs bitene kadar eninde aynı odada yatacak insallah.o odada senin kokunu alıp bile rahatlar
Oooo canım benim 45 gunluk bebek ayrı yatar mı hic benim kızım 2.5 aylık kıs bitene kadar eninde aynı odada yatacak insallah.o odada senin kokunu alıp bile rahatlar
25 aylık oğluşumla doğduğundan ititbaren aynı odada uyuyoruz odamızda beşiği var ama yanımda yatırıyorum .ÇAlışan anneyim zaten göremiyorum bari sürekli kokusu burnumun dibinde olsun istiyorum.Küçük danam bazen beni yataktan itip el kadar yerde yatsamda razıyım
günaydın benimde ikizlerim 25 aylık ve onların odasında yerde yatıyorum uyanınca beni görsünler güvende hissetsinler diye kendilerini ve eşimden ayrı o yatak odasında güzelim yatakta uyuyor yerde yatmak hiç konforlu değil ama canları sağolsun................