bebeğinizle aynı odadamı uyuyorsunuz??

ardusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2011
146
1
68
kızlar yardımınıza ihtiyacım var bebegim 45 günlük oturma odasında beşiği orada uyuyor ben yatak odasında uyuyorum sizler bebeginizle aynı odadamı uyuyorsunuz?

kızlar yardımınıza ihtiyacım var bebegim 45 günlük oturma odasında beşiği orada uyuyor ben yatak odasında uyuyorum sizler bebeginizle aynı odadamı uyuyorsunuz?

benim bildiğim(gelişim- öğrenme bilgim var) ve dr ların söylediği doğumdan itibaren ayrı yatması gerektiği ve bağımsızlığı öğrenmesi..el kadar bebek nereden öğrenicek demeyin ,,sağlıklı kişilik yapısı için bu gerekli,ayrıca arkdşların söylediği gibi durumlar için bebek kamerası var..

canım haklısın bende aldım odersi biliyorum ama teorık olarak biliyosun uygulamada sıkıntı olabilir çoçuk gelişim için okudugum tracy hogg kıtabındada öyle dior odasında yatsın diye ama bi kaç yere yazdım herkes topa tutmuş beni

benım ogşum on bır aylık ve bızım odamızda daha uzun surede ayırmayo dusunmyorum kızımıda ayırmamıştım
ben gozumu acıcam nefes alıp verdıgını gorucem sonra uykuma devam edıcem ınan odadna alınca cok daha huzurlu uyucaksın mınıgınde senın kokunla güvende hıssedıcek kendını
kurallara takılma canım doya doya yasa annelıgını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…