bebeginizin uyku düzeni

adabasar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
130
0
Kizlar bebeginizin uyku düzeni nasil? gün içinde kaç saat uyuyor? Aksam en gec saat kaçta uyuyor? Uyutmak için salliyormusunuz yoksa kendi kendine mi uyuyor? :enbuyukkk::

benimkinin aynı olmuyor açıkçası geceleri aynı ama gündüzleri bazen çok uyuyor bazende uyuyor hemen uyanıyor ilk zamanlarda gaz sancısı olduğundan dolayı battaniyeyle salladık.. gaz sancıları hala devam ediyor ama eskisi kadar değil.. şimdi 3 aylık sallamıyorum sancısı varsa şurubunu veriyorum, masaj yapıyorum, balkona falan çıkarıyorum açık havada yoruyor galiba sonrada emerek uyuyor sallasam daha çabuk uyuyor ama sallamak istemiyorum güzdüzleri yanlız kaldığımda çok zorluk çektim kendi kendine uyuması lazım benimkide daha yeni yeni öğreniyor

oğlum 13 aylık oldu hala uyku düzeni bozuk sallamadan zaten uyumuyo.1 yaşına kadar ayagımda sallayarak hatta yere bile indirmeden uyudum sabahta işe gittim.çok uyku düşkünü değildi 4 aylık olana kadar akşam 10 da yatar sabah 7 de uyanırdı.gündüzde 2 saat ancak uyurdu. babaannesi bakmaya başlayınca bu olay tersine döndü şimdi tatildeyim ve uykusunu nasıl düzene sokacağımı bilmiyorum.gece 2 de yatıyo sabah 11 de kalkıyo.uyku şurubu olduğunu söyledi birileri acaba akşam 8 de versem 1 hafta sonra düzene binermi bilmiyorum ne olur sizde bana yardımcı olun.herkese kolay gelsin :sm_confused:

kizim 2 aylik gunduz tilki uykusu gibi uyuyor nadiren sabah 1 ogleden sonra 1 saat gazi icin sirtini sivazlarken yada memede uyuyor sallamiyorum bazen anakucginda sallanirken uyuyor aksam yatisi 8veya 9 saat 12 gibi kalkiyor doyuruyorum yarim 1e dogru yatiyor 4 5 gibi tekrar kalkiyor yedimi yatiyor tekrar sabah 9da uyaniyor ama kucakci nasil vazgecer bilmiyorum ustelik cok kolay uyaniyor ugras dur uyutmaya

oğlum 13 aylık oldu hala uyku düzeni bozuk sallamadan zaten uyumuyo.1 yaşına kadar ayagımda sallayarak hatta yere bile indirmeden uyudum sabahta işe gittim.çok uyku düşkünü değildi 4 aylık olana kadar akşam 10 da yatar sabah 7 de uyanırdı.gündüzde 2 saat ancak uyurdu. babaannesi bakmaya başlayınca bu olay tersine döndü şimdi tatildeyim ve uykusunu nasıl düzene sokacağımı bilmiyorum.gece 2 de yatıyo sabah 11 de kalkıyo.uyku şurubu olduğunu söyledi birileri acaba akşam 8 de versem 1 hafta sonra düzene binermi bilmiyorum ne olur sizde bana yardımcı olun.herkese kolay gelsin :sm_confused:
bence uyku surubu dogru fikir degil madem sabah 11 de uyaniyor sen onu 8 de uyandir aksam yatirmadan önce biraz yorulmasini sagla mesela disari hava almaya cikart yada uykusuz kalmasini sagla sonra saat 8 gibi evdeki bütün isiklari söndür yataga yatir sende yanina yat o ne kadar aglasada uyumak istemesede umursama sen arkani dön hic ilgilenme bir süre sonra yorulup teslim olacaktir, ilk zamanlarda uyumasi 2 saati bile bulabilir ama bir süre sonra alisacak sallanmadan kendi kendine uyumaya

benim kız gündüz uyku düzeni yok 1 saat aralıklarla uyuyup uyanıyor ama akşam 9 dedimi uyur sabaha yakın uyanıyor bu zaman zarfı içerisinde emziriyorum uykulu uykulu umarım gündüzde uyku düzenimiz olur.ben ayakta kollarımda beşiğinde ana kucağında nerde olursa orda uyutuyorum yoksa veriyor ağlamayı:KK43:((((

X