bebeğinizin uyku düzeni oturdu mu????

taha0203

EVLİ-MUTLU-ÇOCUKLU:)
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
354
2
arkadaşlar benim sıpa hala daha uyumuyor yaaa.ne yapıcamı şaşırdım.yaşına girecek nerdeyse hala gecede 5 kere kalkıyor.çok yoruldum artık.sizin bebeklerin uykusu nasıl.gündüz kaç kere kaçar saat uyuyorlar.bi yazarmısınız.

çok zor durumun canım.5 kere uyanıp ne yapıyor?acıkyığından mı uyanıyor acaba?gece yatmadan pirinç unu yedir.tok tutar.benimki günde iki kere uyuyor sonra gece uykusu ama kaç saat uyuycağı hangi saat uyku isteyeceği hiç belli değil.nasıl oturtabilirim istediğim gibi bir yardımcı olun arkadaşlar.şimdi 2 saat uyur diyorum yarım saat sonra uyanıyor.kendimi hazırlamak zor oluyor.

benım kızımın uykusu uzun zamandır oturdu genelde 10 11 gıbı yatıp sabah 9 da kalkıyo gun ıcındede 3 kere uyuyo hatat bana gore cok bıle uyuyo ama uyumamasından ıyıdır tabıkı gece de hıc uyanmaz ama benım goruslerıme gore anne sutu emen cocuklar gece sırf meme emmek ıcın uyanıyolar acıkmasalar bıle benım kızım memeyı bıraktı malesef ama bırakmadan oncede gece pek uyanmazdı babasına cekmıs herhlade babasıda uykuyu cok sewer ne yalan soylıyım bende cok sewerım ee 2 uykucunun bebeklerıde uykucu oluyomus demekki:) tahacım sanada allah kolaylık versın tahmın edebılıyorum cok zor o uykusuzluk ama dedıgım gıbı muhtemelen memeden kesılınce duzelır uykusu benım arkadasım bebegı 1 yasını gectıkten sonra oyuzden memeyı bıraktırdı cocugun uykusu duzene gırdı sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…