Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benim kızım 6.ayını bitirdi ve ben ona çok gülüyorum yemek yedirirken o dönüp mama sandalyesini yemenin derdinde,banyo yaparkende bi çayı eksik ve birazda saç baş yolla huyu var başımda saç kalmadı yineede komik ama onun hırsla saçıma başıma yapışmasıı
Kucağıma aldığım anda can havliyle saçlarıma yapışması. Bırakacağımı sanıyor herhalde :)
Banyo esnasında ayaklarıyla suyun içinde tempo tutması. Banyo sonrası etrafı bi hayal edin..
Ve yeni birşeyleri keşfederken (çiçeklerin yolunabileceği, yemeklerin avuçlanabileceği-özellikle de suluysa gibi) yüzünün aldığı o dünyanın en önemli işini yapan insan ifadesi.
benim kızımsa altı ayını bitirecek bir hafta benim eylül ümde sabah yanımda sessiz sessiz uyanıp direk suratımı avuçluyo saçlaıma yapışıyo :) birisini konuşurken görmesin sanki herkes herzaman onunla konuşuyo gülmeye başlıyo kafasını 360 derece döndürüyo :)))