bebeğinizin kalp atışları ilk nezaman görüldü

dentalapse

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
69
3
6
Kütahya
kızlar bugün kontrolüm vardı kese 6+1 günlük. yolksack denilen yapı var bebek var ama kalp hareketi damarsal dolaşım görünmüyo. doktor perşembe yine görelim dedi. çok tedirginim bu bebeğimi de kaybetmekten korkuyorum. ilk gebeliğimde 10 haftalıkken kalp atışı durdu alındı. bu bebişimi Allah sağlıklı sıhatli nasip eder inşallah

canım sıkma canını, stres yapma.
allah yaşa dediyse, ömür biçtiyse yaşayacaktır elbet yavrun..
Dua et bol bol..iyi beslen..kendine dikkat et yeterli..
ben 7+1'de gitmiştim ilk muayeneme ve doktor hem bebeği hem kalbini hem de kalp atışını gösterip dinletmişti.
İnşallah seninki de gözükecek.
Hem unutma; bazen geç döllenme olabiliyor. gözükmese bile umutsuzluğa düşme. Biraz daha bekle..
Ama bence gözükecek inşallah..

canım benimkisi geç döllenme olmş,kalp sesini 6+1 de duydum..bol bol dua et sende duyucaksın merak etme

değişen bişey bu kalp atışı. ama ultrasonda yaklaşık bir hafta geç anlaşılıyor.

bizim 7. haftada kalp atışlarını görmüştük.

6. haftada duydum cok sukur rabbime... ama 9. haftada duyanida cok duydum sakin duyulmadi deyip almak isterlerse aldirma en azinda 9. hf ya kadar bekle nacizane fikrim

hepinize çok çok teşekkürler ağzınızdan bal damlıyor sağolun. şu zaman bir geçse.... gebelik kesesi 17.5 mm 20 mm.ye kadar duyulmaz diyenler var beklemekten başka yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…