benim kızızm 3 aylık şimdiye kadar kaka sorunuz olmamıştı ama son bir haftadır yapmadı biz doktora gitmedik çünkü yapmadığı için bir sıkıntısı olmuyor benim kızımın ıkınma ağlama gibi ama çok kolaylıkla gaz çıkartıyor duyduğuma ve araştırdığıma göre anne sütü alanlarda kaka yapmama durumu olurmuş yaptığında suluysa kabız diilmiş ve anne sütünü verimli kullandığı için yapmmazmış
benim kızım 2 ay 12 günlük oldu 1 aylıktan beri kaka sorunumuz var doktor bağırsak düzenleyici debridat ve babulane verdi ama nafile....
sadece fitille yapıyo fitil vermezsemda çok ıkınıyo ağlıyo kığkırmızı oluyo...
en son çare makattan sokulan kameraymış ama ben kıyamıyorum kızıma nasıl canı yanar kimbilir ve daha sonrası makatta kanama oluyomuş o yüzden fitile devam...
bebeğim 41 günlük ve hergün yapardı kakasını.3 gündür kaka yapamıyor ve ondan öncede 3 gün aralıklı yapmıstı.aglıyo bagırıyo kabız galiba.zeytin yagınla uyardım poposunu ama aglıyo hala ıkınıyo kızarıyo yawrum.onla bir bende aglıyorum senağlama sizinkiler nasıl yapıyo kakasını.benim naapmam gerekiyor yardım edinn
benim oğlkum kırkından sonra 6 günde bir yapmaya başladı anne sütü yalancı kabızlığı dedi dr 6. gün gliserinli fitilatıyodum zamanla alıştı 4 günde 3 günde yapmaya başladı şimdi 6 aydan beri ek gıda alıyoruz hergün yapıyo bazen 2-3 kere
bence doktoruna sor canım gliserin kansuk verebilir alışma dönemi geçene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?