• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğinizin kahvaltısı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
selam arkadaslar bende simdi ik defa yogurt mayalayip biraktim yine burda okumustum
bir bardak ilik süte 1 tatli kasigi yogurt karistirip firinda 5-6 saat beklemeye biraktim.
firini bende ilk defa deniyorum soguk firina koyup bekletiyoruz.
bebegim 6,5 aylik ben günde 3 ögun veriyorum yogurt,kendi yaptigim meyva püreleri ve sebzeli tahilli kasik mamalari.daha yeni basladik ek gidalara onlarin haricindede anne sütü aliyor.

benim bebeğimde 6 ayına girdi ben yogurt verdim dokundu.şimdide kahvaltıya başlıcam sen başlamadınmı daha .bu arada benimkisi anne sütü almıyor bu arada ...

benim bebeğimde 6 ayına girdi ben yogurt verdim dokundu.şimdide kahvaltıya başlıcam sen başlamadınmı daha .bu arada benimkisi anne sütü almıyor bu arada ...

benimki yogurdu cok seviyor:nazar:
bi sorun yasamadik simdiye kadar
muhallebi falan yediremiyorum kesinlikle ilk kasiktan sonra kasiga vuruyor yememek icin:1:
kahvaltiya daha baslamadim bende yakinda yumurta sarisi peynire falan baslicam bide doktorumuz kavanoz mamalarindan ete basla dedi yeni baslicam.

teşekkürler cansam
birde kahvaltıya ne zaman başladın sen?

Benim oğlan anne sütü içmedi mama kullandım hep sanırırm 6 aydan spnra başladım bende ama anne sütü alıyorsa birazdaha geciktirebilirsin yada haftanın birkaçgünü azar azar başlayabilirsin..yoğurdu canım ayrıca bir kere veriyorum tek olarak ikindi civarı canım yada akşam üstü..

bende kızıma tek tek veriyorum herşeyi bulamaç olarak hiç yemedi bir kere denedim sevmedi yumurtasını peynirini tek tek veriyorum şimdi salatada vermeye başladım ıhlamur içiyo tereyağıda veriyorum geçen ilk defa melemen yaptım sadece yumurta sarısıyla onuda yedi bide omlet yaptım yine yumurta sarısıyla zentinyağında hiç yağı kızdırmadan artık değişiklik istiyo onlarda sürekli aynı şeyleri yemekten sıkılıyolar
sende deneyebilirsin aslında artık tek tek vermeyi

bende de öle veriyorum geçenlerde sevgili kaynanamla görümcem öle elle tek tek vermekle çocuk doymazmış öle dedii:27:

ben 3 gündür kahvaltı veriyorum ve çok sevdi 6 ayımıza dün girdik.1 tatlı kaşığı sütaş süzme peynir,1/4 yumurta sarısı,1 çay kaşığı pekmez,1 ceviz,3-4 cici bebe bisküyivi su ile ezip veriyorum....

Back